Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

December 2015
För anmälan till eller avanmälan av nyhetsbrevet, kontakta redaktör This is a mailto link

Tack för det här året!

Jag är som alltid stolt och tacksam för ytterligare ett år i denna häftiga organisation! En organisation som är rätt i tiden genom vårt breda och välkomnande utbud. Vi bryter ny mark inom idrotten vilket stämmer väl överens med vår målbild 2018 – ett modernt motionserbjudande.

Läs mer

Idrottslyftsprojekt för Korpen på jobbet

Korpen Gotland ingår i ett Idrottslyftprojekt inom Korpen på Jobbet tillsammans med fem andra korpföreningar som riktar sig till unga vuxna på olika arbetsplatser. Vi har pratat med Annelie Hanebring på Korpen Gotland, ansvarig för projektet i föreningen, för att höra lite mer tankar kring projektet.

Läs mer

Förbered dig rätt inför långlopp

Att genomföra En Svensk Klassiker är mer populärt än någonsin. Anmälningarna till Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet och Engelbrektsloppet/Vasaloppet slår i taket varje år. Men att klara av ett uthållighetslopp, och inte minst alla tillsammans, kräver goda förberedelser – både fysiskt och mentalt. I boken med tillhörande webbplats lär du dig om allt du behöver veta för att klara av En Svensk Klassiker, eller rent av förbättra din prestation och upplevelse från tidigare år

Läs mer

Idrott och integration

Korpen kommer ta en allt större och viktig ställning till integrationssamverkan i sin verksamhet. Något som uppmärksamades i Aftonbladet i början av månaden.

Korpen Stockholm och Korpen Malmö är två föreningar som diskuterat olika sätt att hjälpa till när det gäller den ökade strömmen av flyktingar till Sverige. Vi tog ett snack med Henrik Teljfors och Johan Jönsson som båda arbetar med integrationsprojektet i de olika föreningarna.

Läs mer

Senaste numret av #thisiskorpen

Har ni inte fått senaste numret av vår tidning #thisiskorpen eller behöver lagret fyllas på? Kontakta Sofia Melander för att få årets andra nummer med temat innebandy och gruppträning.

Psst! Här kan du läsa alla nummer online.

Det är när vi möts det händer!

Tack för två energigivande dagar i Stockholm då Korpens Nationella Organisationer träffades tillsammans med över 100 beslutsfattare inom Korpen.  En träff där det bland annat pratades om den viktiga frågan - hur ska ett medlemskap som är rätt i tiden se ut?

Läs mer

Rabatt för Korpens N.O. till Korpens mötesplats 1-5 maj 2016, Lloret de Mar

Som du säkert redan vet erbjuder Korpen sina medlemmar att åka på en mötesplats i Lloret de Mar i Spanien 1-5 maj 2016. En tränings- och ledarskapsresa där vi fattar modiga beslut men också genomför vårt representantskap. Mötesplatsen är en del av förändringsresan Fokus Korpen där ni som Korpens Nationella Organisationer är otroligt viktiga.

Läs mer

Smarta rutan

I smarta rutan kommer du överraskas av visste du att...inom träning och hälsa. Nyfiken? Vi visste väl det!

Läs mer
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet | Idrottens hus, Box 11016 10061 Stockholm | 086996450 |