Hoppa till sidans innehåll

Tidningen #thisiskorpen

Korpen är så mycket mer än bara fotboll! Tidningen #thisiskorpen visar på vår bredd och inspirerar Sverige till ett liv i rörelse med mycket glädje, gemenskap och känslan av att hos oss är alla välkomna!
  • Skapad: 13 MAJ 2016 14:06

Det är en viss känsla av att hålla en tidning i handen. Men för att du när som helst och var som helst ska kunna läsa #thisiskorpen har vi även fixat så att tidningen finns som blädderbar PDF.

Alla nummer hittar du på ISSUU.

Poddarna till tidningarna hittar du här.

Trevlig läsning!

Nummer 1, 2018

Tidningen #thisiskorpen är för, av och med dem som är med i Korpen. I det här numret kan du läsa om all den dynamik som finns i Korpen.

Tidningen #thisiskorpen är för, av och med dem som är med i Korpen. Läs om Petter som gör motion till en familjegrej, häng med på den klimatsmarta träningsformen Plogga och ladda med bästa proteinglassen.  

Läs tidningen här.

Nummer 1, 2017

Tidningen #thisiskorpen är för, av och med dem som är med i Korpen. I det här numret kan du läsa om all den dynamik som finns i Korpen.

Möt kampsportsprofilen Musse Hasselvall som pratar träningstrender för 2017, följ med Telia-Anna på jobbet och få tips om hur du kan lösa en del av träningen under arbetstid. Vi presenterar också Sveriges mest stilsäkra korplag!

Läs tidningen här.

Nummer 2, 2016

Tidningen #thisiskorpen är för, av och med dem som är med i Korpen. I det här numret kan du läsa om all den dynamik som finns i Korpen.

Möt fotbollstränaren Pia Sundhage med det stora hjärtat, se hur aktiv du är på jobbet genom att göra tidningens egna test, få värdefulla tips om hur du slipar på löptekniken och möt laget som brinner för Korpens innebandycup Sweden Floorball Cup.

Läs tidningen här.

 

Nummer 1, 2016

2016 första nummer av #thisiskorpen. Temat är Korpens gröna och sköna ledarskap.

Undrar du hur grön och skönt du egentligen är så kan vi nu stilla dina funderingar genom tidningens självskattningstest på sida 6. Bläddar du fram i tidningen får du träffa fotbollsikonen Therese Sjögran där hon berättar om sin syn på ledarskapet. Du får inte heller missa att läsa om mångfaldsprojektet i norr. Det och mycket mer hittar du i det här fullspäckade numret.

Läs tidningen här.

 

tidning22015 

Nummer 2, 2015

Tidningen #thisiskorpen är för, av och med dem som är med i Korpen. Temat för 2015 andra upplaga blev självklart Korpens största aktiviteter för säsongen - gruppträning och innebandy. 

I det här numret med gruppträning och innebandytema får du bland annat följa med till Korpen Kil och ta del av bandyfebern. Har du tröttnat på gymmet och vill få ny inspiration? Då ska du läsa reportaget om Outdoor Training och få tips på hur du bäst tränar ute i naturen. Vi ger dig också svaren på vad som kännetecknar en korpare.

Läs tidningen här.

 

tidning12015

Nummer 1, 2015

Tidningen #thisiskorpen är för, av och med dem som är med i Korpen. Fotbollssäsongen har kickat igång ordentligt och därför känns det helt rätt i tiden att 2015 första nummer av tidningen har fotbollstema!

I det här numret kan du läsa om Korpens kampanj för att få fler kvinnliga domare till idrottsrörelsen. Du får också säga hej till SVT-kommentatorn Chris Härenstam, lära känna årets korplag Kookaburra och följa med till Malmö och Må bra-fotbollen. Detta är något du som fotbollsfantast inte får missa!

Läs tidningen här.

 

tidning12014 

Nummer 1, 2014

Tidningen #thisiskorpen är för, av och med dem som är med i Korpen. Det här är första utgåvan som gavs ut i september 2014 och som var startskottet på ett stort digitalt kliv för Korpen.

I första numret av #thisiskorpen kan du bland annat läsa om kompisgänget som spelar korpfotboll istället för att dras in i kriminalitet, möta Måndagsklubben i Falun som fått faluborna att gå man ur huse för att träna CrossFit och du får även svaret på varför kvarg is da shit! 

Läs tidningen här.

Skribent: Ylva Berghem

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info