Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 08 AUG 2018 09:44

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.


Coronastöd

På denna sida har vi samlat viktig och relevant information för din förening kopplat till den pågående pandemin. Det handlar om ekonomiska frågor, bra länkar och goda exempel på föreningar som ställt om sin verksamhet. 


Förbundsmöte 2020

Här hittar du protokollet från Korpen Svenska Motionsidrottsförbundets förbundsmöte den 17 maj 2020.


Marknadsföring 

Det är viktigt att Korpen alltid känns igen oavsett vilka kanaler eller media vi syns i. Till hjälp har Korpen en grafisk profil, marknadsbank, bildbank, webshop och mycket mer.


Aktiv senior

I oktober 2019 erhöll Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet nästan 3 miljoner kronor från Postkodstiftelsen för att driva ett nationellt seniorprojekt under två år. Projektet leds av Regina Hedström och Annika Norlén.  

Nyheter

2020-09-24
Snart släpps en ny reklamfilm som ska förmedla en positiv känsla och påminna om hur enkelt och kul det kan vara att dra ihop ett gäng och motionera tillsammans. Filmens syfte är att nå nya målgrupper så att fler får upp ögonen för Korpens verksamhet.
 
2020-09-01
Korpen riks söker en föreningsutvecklare. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering i Stockholm.
 
2020-08-27
Sedan den 1 januari ska alla nya ledare inom idrotten som har direkt och/eller återkommande kontakt med barn och unga, visa upp ett begränsat registerutdrag för föreningen.

Korpen Matchmaker

#ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info