Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 24 SEP 2020 13:17

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.


Coronastöd

På denna sida har vi samlat viktig och relevant information för din förening kopplat till den pågående pandemin. Det handlar om ekonomiska frågor, bra länkar och goda exempel på föreningar som ställt om sin verksamhet. 

active quiz logga box korpenintern.png

Active Quiz - digital tipspromenad

Korpen har tillsammans med Active Quiz tagit fram quiz med temat sport- och hälsa som du och era medlemmar helt gratis kan quiza 7 juni till 30 september. Tipspromenaden är inte platsbunden så du väljer själv din runda och när du vill quiza.

box digital mötesplats.jpg

Tack till alla er som deltog under Korpens digitala mötesplats

Vi är som starkast när vi tillsammans planerar och diskuterar hur vi tar Korpen vidare mot vår målbild i Fokus Korpen 2025. Därför höll vi den 27 mars en digitala mötesplats med temat engagemang.


Aktiv senior

I oktober 2019 erhöll Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet nästan 3 miljoner kronor från Postkodstiftelsen för att driva ett nationellt seniorprojekt under två år. Projektet leds av Regina Hedström och Annika Norlén.  

Nyheter

2021-10-20
Ta fram kalendern, leta upp den 20-22 maj 2022 och markera fredag-lördag-söndag med ett härligt grönt streck. Det är nämligen dags för Mötesplatsen och förbundsmöte.
 
2021-09-23
Från den 31 december 2022 kommer Riksidrottsförbundet inte längre att tillhandahålla hemsideslösning för föreningar och förbund. Det är därför viktigt att förbereda sig inför en övergång till en annan lösning.
 
2021-09-23
När samhället nu öppnar mer och mer ser vi att Pickleball är en av de verksamheter som dragit i gång över landet. En racketsport som passar alla åldrar och som du lär dig snabbt. Vi har en bra rabatt på materialet för föreningen.

Korpmatch

#ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info