Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 24 SEP 2020 13:17

Korpen Challenge 2022

Den 25 april startar Korpen Challenge igen. En motionsutmaning som passar alla arbetsplatser! 


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.


Coronastöd

På denna sida har vi samlat viktig och relevant information för din förening kopplat till den pågående pandemin. Det handlar om ekonomiska frågor, bra länkar och goda exempel på föreningar som ställt om sin verksamhet. 

mötesplats intern.png

Korpens mötesplats 2022

Har du saknat träning, inspiration, glada skratt, viktiga beslut, fest och mingel tillsammans med dina korpvänner i Sverige? Då kan vi glädja dig med att tillfället äntligen dyker upp. Ta fram kalendern, leta upp den 20-22 maj 2022 och markera fredag-lördag-söndag med ett härligt grönt streck. Det är nämligen dags för Mötesplatsen och förbundsmöte.

projektstöd if intern.png

Dags för NMI - förbered era medlemmar

Nu är det dags för NMI igen, alltså Nöjd-Medlems-Index, där ni i föreningarna får svar på hur medlemmarna trivs i verksamheten och förhoppningsvis vad som kan förbättras.

återstarsstöd korpenintern.png

Återstartsstöd för föreningen

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har tilldelats medel från Riksidrottsförbundet för att stödja och stimulera i återstarten av verksamheten hösten 2021. Stödets mål är att föreningen ska kunna behålla, återrekrytera och rekrytera medlemmar.

Nyheter

2022-04-21
Under början av året har vi fått in flera nya föreningar i korpfamiljen från olika delar av landet. Vi säger varmt välkommen till:
 
2022-04-22
Den 28 mars började Karl Yttermyr som ny kommunikatör på Korpens förbundskansli, och den 20 april började Andrea Davidsson som chef för motionsidrott.
 
2022-04-21
Korpens förbundsstyrelse har nu äntligen haft en fysisk styrelsekonferens igen. En energigivande konferens där det viktigaste på agendan naturligtvis var det stundande förbundsmötet och Korpens mötesplats.

Korpmatch

Ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info