Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 24 SEP 2020 13:17

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.


Coronastöd

På denna sida har vi samlat viktig och relevant information för din förening kopplat till den pågående pandemin. Det handlar om ekonomiska frågor, bra länkar och goda exempel på föreningar som ställt om sin verksamhet. 

mötesplats intern.png

Korpens mötesplats 2022

Har du saknat träning, inspiration, glada skratt, viktiga beslut, fest och mingel tillsammans med dina korpvänner i Sverige? Då kan vi glädja dig med att tillfället äntligen dyker upp. Ta fram kalendern, leta upp den 20-22 maj 2022 och markera fredag-lördag-söndag med ett härligt grönt streck. Det är nämligen dags för Mötesplatsen och förbundsmöte.

projektstöd if intern.png

Projektstöd ungdomsidrott

Från och med 1/1 2020 finns inte längre Idrottslyftet, däremot finns det fortfarande möjlighet att söka bidrag för särskilda satsningar riktat mot ungdomar.

återstarsstöd korpenintern.png

Återstartsstöd för föreningen

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har tilldelats medel från Riksidrottsförbundet för att stödja och stimulera i återstarten av verksamheten hösten 2021. Stödets mål är att föreningen ska kunna behålla, återrekrytera och rekrytera medlemmar.

Nyheter

2021-12-22
Folkhälsomyndigheten befarar en omfattande smittspridning i mitten på januari. Regeringen har därför beslutat om nya smittskyddsåtgärder som bland annat berör idrotten. De nya restriktionerna gäller från och med den 23 december.
 
2021-12-22
Med anledning av eventuella kommande krav på covidpass vid träning på gym så har Zoezi gjort en lösning som redan idag finns tillgänglig i KIT.
 
2021-12-16
Se till så att din förening hänger på pickleball-tåget. Det är både roligt och enkelt att arrangera racketsporten som just nu växer så det knakar i Sverige.

Korpmatch

Ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info