Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 08 AUG 2018 09:44

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.


Coronaviruset

Effekterna av Coronaviruset påverkar Korpens verksamhet. På Korpen är vi många som sportar och har roligt tillsammans. Då måste vi också respektera och ta ett ansvar för att inte riskera smittspridning. Vi har samlat viktig och relevant information runt direktiv och rekommendationer.


Korpens Stora Mötesplats 2020

Nu är anmälan öppen till Korpens stora mötesplats och förbundsmöte 15-17 maj på Skogshem & Wijk, Lidingö. Skynda dig att säkra din plats!


Marknadsföring 

Det är viktigt att Korpen alltid känns igen oavsett vilka kanaler eller media vi syns i. Till hjälp har Korpen en grafisk profil, marknadsbank, bildbank, webshop och mycket mer.


Aktiv senior

I oktober 2019 erhöll Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet nästan 3 miljoner kronor från Postkodstiftelsen för att driva ett nationellt seniorprojekt under två år. Projektet leds av Regina Hedström och Annika Norlén.  

Nyheter

2020-03-03
*Uppdaterad 2020-03-27 kl. 14:22 Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet är ett stort förbund med verksamhet runt hela Sverige. Våra föreningar har alla olika förutsättningar – här finns både små, medelstora och stora föreningar som alla har aktiviteter som samlar motionsglada som vill sporta och ha roligt tillsammans. När nu risken för att smittas av Coronaviruset blir allt högre krävs det att vi alla tar ett ansvar för att inte föra smittan vid...
 
2020-02-25
Vi har i dagarna fått en ny plattform med dynamiska mallar för att du enkelt ska kunna skapa marknadsföringsmaterial till din förening. Den nya plattformen som ersätter den gamla marknadsbanken heter Korpen Toolbox.
 
2020-02-25
Den är här nu – äntligen! Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har just lanserat nya korpen.se. Vårt nya, fräscha och digitala skyltfönster.

Korpen Matchmaker

#ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info