Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 08 AUG 2018 09:44

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.


Covid-19

Effekterna av coronaviruset påverkar Korpens verksamhet. På Korpen är vi många som sportar och har roligt tillsammans. Då måste vi också respektera och ta ett ansvar för att inte riskera smittspridning. Vi har samlat viktig och relevant information runt direktiv och rekommendationer.


Förbundsmöte 2020

Här hittar du protokollet från Korpen Svenska Motionsidrottsförbundets förbundsmöte den 17 maj 2020.


Marknadsföring 

Det är viktigt att Korpen alltid känns igen oavsett vilka kanaler eller media vi syns i. Till hjälp har Korpen en grafisk profil, marknadsbank, bildbank, webshop och mycket mer.


Aktiv senior

I oktober 2019 erhöll Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet nästan 3 miljoner kronor från Postkodstiftelsen för att driva ett nationellt seniorprojekt under två år. Projektet leds av Regina Hedström och Annika Norlén.  

Nyheter

2020-06-10
Korpen Challenge är vår digitala motionsutmaning för arbetsplatsen som genomförs i oktober och november 2020. Som förening kan ni vara med och rekrytera lag till tävlingen från arbetsplatser på er ort.
 
2020-06-10
Pickleball är en idrott som växer så det knakar, såväl hos Korpen som globalt. Nu finns det nya bilder och filmer att använda i föreningens marknadsföring av idrotten. Har ni inte startat upp ännu i föreningen? Vi berättar hur ni gör!
 
2020-06-10
Vi har inlett ett pilotprojekt för att titta på möjligheten för föreningar att erbjuda onlineträning till sina medlemmar. Vill din förening vara med i pilotprojektet?

Korpen Matchmaker

#ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info