Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 24 SEP 2020 13:17

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.


Coronastöd

På denna sida har vi samlat viktig och relevant information för din förening kopplat till den pågående pandemin. Det handlar om ekonomiska frågor, bra länkar och goda exempel på föreningar som ställt om sin verksamhet. 


Digital innovationsdag 2021

Den 10 februari var det dags för 2021 års innovationsdag. Temat för dagen var "Innovativ verksamhetsutveckling i pandemitider". 

box digital mötesplats.jpg

Tack till alla er som deltog under Korpens digitala mötesplats

Vi är som starkast när vi tillsammans planerar och diskuterar hur vi tar Korpen vidare mot vår målbild i Fokus Korpen 2025. Därför höll vi den 27 mars en digitala mötesplats med temat engagemang.


Aktiv senior

I oktober 2019 erhöll Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet nästan 3 miljoner kronor från Postkodstiftelsen för att driva ett nationellt seniorprojekt under två år. Projektet leds av Regina Hedström och Annika Norlén.  

Nyheter

2021-02-25
Vi efterlyser en bild på din förenings fotbollsplan. Skicka bilden till oss så ska vi skapa ett album där vi visar upp alla våra arenor, från norr till söder, och visar på hur många platser vi snart hoppas kunna erbjuda fotboll på igen!
 
2021-02-25
Vi vill påminna om att söka Projektstöd ungdomsidrott (gamla Idrottslyftet) för att möjliggöra ny verksamhet. Det finns tre olika potter att söka ur.
 
2021-02-25
Den digitala motionsutmaningen Korpen Challenge är ett sätt för föreningar att få nya medlemmar, samarbetspartners och dessutom kickback direkt till föreningen. En förening som lyckats bra med det 2020 är Korpen Östergötland.

Korpen Matchmaker

#ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info