Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 24 SEP 2020 13:17

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.


Coronastöd

På denna sida har vi samlat viktig och relevant information för din förening kopplat till den pågående pandemin. Det handlar om ekonomiska frågor, bra länkar och goda exempel på föreningar som ställt om sin verksamhet. 


Digital innovationsdag 2021

Den 10 februari är det dags för 2021 års innovationsdag. Temat för dagen är "Innovativ verksamhetsutveckling i pandemitider".


Digital workshop - planering av verksamheten under corona

I januari genomförs två separata workshops där vi utbyter tips och idéer om hur ni som förening kan planera den idrottsliga verksamheten trots corona.


Aktiv senior

I oktober 2019 erhöll Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet nästan 3 miljoner kronor från Postkodstiftelsen för att driva ett nationellt seniorprojekt under två år. Projektet leds av Regina Hedström och Annika Norlén.  

Nyheter

2021-01-14
Då coronapandemin slagit hårt mot alla föreningars verksamhet beslutade Korpen Svenska Motionsidrottsförbundets förbundsstyrelse den 10 december 2020 att använda en del av Korpens egna kapital för att hjälpa Korpens medlemsföreningar ekonomiskt.
 
2020-12-17
Den 1 december började Sara Alfredsson som föreningsutvecklare på Korpen riks. I filmen får du en liten hälsning från Sara.
 
2020-12-17
Det har den senaste tiden släppts många nya funktioner i KIT. En stor är Spelarbanken som gör det möjligt för spelare och lag att hitta varandra enkelt i KIT. Denna samt många andra funktioner har vi sammanställt information om här.

Korpen Matchmaker

#ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info