Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 24 SEP 2020 13:17

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.


Coronastöd

På denna sida har vi samlat viktig och relevant information för din förening kopplat till den pågående pandemin. Det handlar om ekonomiska frågor, bra länkar och goda exempel på föreningar som ställt om sin verksamhet. 

active quiz logga box korpenintern.png

Active Quiz - digital tipspromenad

Korpen har tillsammans med Active Quiz tagit fram quiz med temat sport- och hälsa som du och era medlemmar helt gratis kan quiza 7 juni till 30 september. Tipspromenaden är inte platsbunden så du väljer själv din runda och när du vill quiza.

box digital mötesplats.jpg

Tack till alla er som deltog under Korpens digitala mötesplats

Vi är som starkast när vi tillsammans planerar och diskuterar hur vi tar Korpen vidare mot vår målbild i Fokus Korpen 2025. Därför höll vi den 27 mars en digitala mötesplats med temat engagemang.


Aktiv senior

I oktober 2019 erhöll Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet nästan 3 miljoner kronor från Postkodstiftelsen för att driva ett nationellt seniorprojekt under två år. Projektet leds av Regina Hedström och Annika Norlén.  

Nyheter

 
2021-04-28
Eldsjäl 2.0 är ett ambitiöst ledarskapsprogram som arrangeras i samarbete mellan RF-SISU och Folkspel.
 
2021-04-28
Ett virtuellt lopp kan springas, gås, cyklas, simmas eller skidas från vilken plats som helst och när som helst. Deltagaren kan helt enkelt lägga upp sitt eget lopp utifrån sina egna villkor.

Korpen Matchmaker

#ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info