Hoppa till sidans innehåll

Dags att ta tag i KIT

19 NOV 2018 13:07
Vi har kommit en bra bit på väg. Men fortfarande finns det en hel del föreningar som ännu inte registrerat sig i KIT. Nu kommer du att få en gyllene möjlighet att få hjälp med att smidigt bli KIT-registrerad.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2018 13:07

Det är snart två och ett halvt år sedan vi tog förbundsbeslut om ett gemensamt kommunikations- och administrationssystem. Efter det historiska beslutet har det gemensamma IT-systemet KIT förfinats, trimmats och är idag ett fullfjädrat verksamhetshjälpmedel. KIT bidrar till en landsomfattande helhet som gör det enkelt att boka aktiviteter, underlättar medlemshanteringen och förenklar den ekonomiska administrationen – något som Korpens föreningar och medlemmar gör dagligen i sin kärnverksamhet.

Vi vet ju alla hur krångligt och besvärligt det kan kännas med en förändring, vare sig det handlar om byte av mobiloperatör, bank, elbolag eller – IT-system. Men vi gör nu en extra satsning för att hjälpa dig och din förening att bli registrerad i KIT.

Gör så här:

Var med på någon av våra webbutbildningar den 12 december eller den 18 december. Här anmäler du dig till någon av utbildningarna.

Eller:

Ta hjälp av våra lättförståeliga manualer om hur ni kommer igång att starta upp KIT. Och om du fastnar någonstans – ring 08-699 64 00 så får du prata med någon av våra föreningsutvecklare som hjälper dig vidare i arbetet.

Välkommen in i KIT!

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info