Hoppa till sidans innehåll

Återstarten är här - Nu har vi chansen att satsa

23 SEP 2021 11:22
Nu kavlar vi upp ärmarna och fyller tomrummet med motion och de aktiviteter vi längtat efter så länge!  Med hjälp av återstartsstödet har vi nu möjligheter att återhämta oss och erbjuda medlemmarna verksamhet igen.
  • Skapad: 23 SEP 2021 11:22

På Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har vi som mål att under 2022 hämta tillbaka det medlemsantal och den verksamhet vi hade i början 2020, innan pandemin slog klorna i oss. Återstartsstödet är på sju miljoner kronor och det kan bli ännu mer pengar om Riksidrottsförbundet beslutar om mer. De olika delar som ingår i vårt stöd hjälper oss att spänna musklerna och locka medlemmarna tillbaka.  

Vi vill påminna om att det finns medel i stödet som gäller smarta och kreativa idéer som kan testas i föreningarna. Fokus är att få tillbaka tidigare medlemmar och ledare, men också att locka in helt nya medlemmar. Tänk ett varv och ta kontakt med någon av Korpen riks föreningsutvecklare! 

Precis innan pandemin kom lanserades vår nya externa webb, korpen.se. Nu tar webben ett nytt steg mot att bli en samlingsplats för alla föreningar. Korpen Stockholm har nyligen lanserat sin egen webb som en del i korpen.se. En attraktiv och informativ webb som förenklar för medlemmarna att läsa mer och boka aktiviteter. 

För ett par veckor sedan kom beskedet att möjligheterna att ha sin webb på IdrottOnline försvinner. Men tack vare att vi valt att lägga korpen.se på en fristående plattform så kan våra föreningar flytta över sin information hit och få möjlighet till att dra nytta av alla fördelar med den nya plattformen. 

Flera föreningar har redan vinkat med handen och vill flytta över. Om din förening har funderingar runt möjligheterna med korpen.se så är det bara att kontakta Korpen riks. 

Vi går mot mörkare tider, men för Korpen och vårt Motionsidrottsförbund ljusnar det. Nu satsar vi mot fler medlemmar, många kreativa idéer och mer härlig rörelse tillsammans!  

 

Eva Bjernudd, generalsekreterare 

Erik Söderberg, förbundsordförande 

Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info