Hoppa till sidans innehåll

Återstartsstödet kan bli en riktig rivstart för din förening!

20 OKT 2021 13:07
Sällan tidigare har det varit så enkelt att få loss finansiering för att förverkliga sina utvecklingsidéer för Korpens föreningar. Redan nu har många föreningar varit kreativa och lagt fram idéer i både stort och smått som de fått finansiering för.
  • Uppdaterad: 20 OKT 2021 13:07

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har fått ett ganska generöst återstartsbidrag för att hämta tillbaka medlemmar och utöka vårt erbjudande. Nu är det upp till var och en av våra föreningar att ösa fram tankar och idéer som kan locka in medlemmar och ledare. På kansliet kan vi hjälpa till med både resurser och kunskap – ta kontakt med din föreningsutvecklare så tar de er vidare på återstartsresan.
 
För många har Korpens Mötesplats varit årets höjdpunkt. Det är då vi ses, nätverkar, byter erfarenheter, blir klokare och har roligt tillsammans. I maj 2022 är det tre år sedan vi kunde ha en Mötesplats på riktigt.
Därför känns det nästan högtidligt att säga: Välkommen till Mötesplats med förbundsmöte i Aronsborg, Bålsta, den 20-22 maj 2022!
För vår stora organisation blir det också en typ av återstart för mötet där vi fattar viktiga beslut för framtiden under vårt förbundsmöte. Som vanligt blir det också inspiration, träning och fest.
 
Det är många diskussioner om digitala lösningar inom idrottsrörelsen just nu. Förändringarna runt IdrottOnline skapar oro bland många förbund som ännu inte löst sin hemvist på webben.
Då känns det skönt och tryggt att vi redan gjort den resan och skapat korpen.se. I vår webblösning har vi tagit höjd för att koppla samman våra föreningar och medlemmarna. Det innebär att korpen.se från och med nu kan bli både en nationell och lokal webbplats där vårt stora utbud kan nå människor som vill motionera med Korpen.
 
Nu återstartar vi!
 
Eva Bjernudd, generalsekreterare
Erik Söderberg, förbundsordförande
Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info