Hoppa till sidans innehåll

En roligare rörelse-höst väntar

06 SEP 2018 14:54
En het, lång och skön sommar är över. Vi är på banan igen och står i startgroparna för att genomföra alla spännande beslut som fattades på förbundsmötet i maj och som gör oss ännu starkare, grönare och skönare.
  • Skapad: 06 SEP 2018 14:54

Ett av de uppdrag vi kastat oss över handlar om att på kanslinivå organisera oss för att på ett ännu bättre sätt möta dig i föreningen och göra Korpen till en roligare rörelse. Det finns en hel rad förbättringar som vi har påbörjat och som du kommer att märka av i din Korpen-vardag. I våra nyhetsbrev kommer du med jämna mellanrum att få information om det som är på gång.

På tal om roligare rörelse: vår landsomfattande motionsutmaning Korpen Challenge drar snart igång igen och det är redan nu ett gäng anmälda lag. Mellan den 1 oktober och 11 november kommer massor av sköna motionärer utmana varandra lagvis och tävla om en häftig galaupplevelse på Idrottsgalan i januari. Även i år har vi tagit hjälp av några heta ”peppare” som ska inspirera de som svettas i höstmörkret. Skidstjärnan Charlotte Kalla, hockeyspelaren Danijela Rundqvist och överläkaren i psykiatri Anders Hansen ska peppa i år.  Förra året var det ”Bästa beräknarna” från Försäkringskassan som knep förstapriset. Vilket lag blir Sveriges bästa motionärer i år?

Vårt gemensamma IT-system KIT blir alltmer fullfjädrat. Nu har även lagidrotterna börjat registrera sig och inser de stora fördelarna med att bland annat få bättre överblick och på ett enklare sätt administrera runt spelare och avgifter. Det finns alltid en mer eller mindre hög tröskel att ta sig över när det handlar om att lära sig nya digitala rutiner. Men fler och fler som idag är registrerade i KIT hör av sig till oss och berättar om hur KIT förenklat deras administration. I det här Korpnytt får du som är med i någon av Korpens lagidrotter några enkla tips på hur du registrerar dig. Så – kasta dig över datorn eller telefonen och registrera dig.

När det här nyhetsbrevet kommer ut är det bara två dagar kvar innan det är dags att gå och rösta. Under valspurten har även idrotten varit ett hett debattämne. Lok-stödet och anläggningsbristen var några av de frågor som idrottsminister Annika Strandhäll (S) och Salila Quicklund (M) debatterade i Sportspegeln i SVT, 2 september. Här kan du se debatten. Gå och rösta på söndag!

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info