Hoppa till sidans innehåll

Först vila – sedan verkstad

20 JUN 2018 12:33
Semestern närmar sig och vi väntar och längtar efter högtrycksryggarnas återkomst. Nu är det dags för både styrelse och kansli att logga ut och gå ner i en skön semesterkänsla.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2018 15:58

Det har varit en hektisk vår med Mötesplats och Förbundsmöte som kulmen. Protokollet från förbundsmötet är klart och det finns tillgängligt på hemsidan för er som vill ta del av det. 

Under mötesplatsen delades "Korpens lilla gröna" ut. En sammanfattning av den nya strategin Fokus Korpen 2025. För er som inte var på plats eller vill beställa fler, maila This is a mailto link. Glöm inte att skriva till vilken adress den ska skickas och antal. 

När vi kommer tillbaka till Korpens verklighet igen i augusti är det hög tid att påbörja ett oerhört spännande arbete. Alla våra strategiska områden och de beslut vi fattade under förbundsmötet ska kläs i handling och realitet. Vi ser fram emot att lyfta Korpen till nya höjder och skapa förutsättningar för rörelseglädje – en roligare rörelse, helt enkelt.

Njut av en avkopplande och skön sommar!

PS. Om du inte redan gjort det – se till att planera och lägg in höstens alla verksamheter i vårt nya, digitala verktyg, KIT. DS

Eva Bjernudd, Generalsekreterare
Janne Johnsson, Förbundsordförande

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info