Hoppa till sidans innehåll

Framtidens Korpen är här!

19 SEP 2019 09:25
Den digitala tidsåldern gör sig påmind var vi än befinner oss, vare sig vi vill eller inte. Omställningen skapar mängder med möjligheter, men så klart även utmaningar.
  • Skapad: 19 SEP 2019 09:25

När vi i demokratisk anda tog beslutet om det gemensamma IT-systemet för medlemskommunikation och medlemshantering (KIT) tog vi på allvar klivet in i Korpens digitalisering. Det var ett litet kliv för mänskligheten, men ett stort kliv för oss på Korpen.

Nu är KIT på plats och utvecklas nästan dagligen mot ett digitalt hjälpmedel för våra föreningar och som tar Korpen in i framtiden på allvar. Fram till och med september 2019 har 130 föreningar runtom i landet anslutit sig. Och vi vet att ännu fler föreningar står redo att klicka på ok-knappen.

Det är faktiskt inte att ta till överord när vi satte rubriken ”Framtidens Korpen är här!” högst upp. För nu kliver vi snart vidare på framtidsvägen och kommer om några månader att lansera en ny webb som blir ett attraktivt skyltfönster för alla oss på Korpen. Nya, spännande korpen.se ger dessutom motionssugna nya möjligheter att betydligt lättare hitta till Korpen.

Vår nya webb skulle aldrig kunnat klara sig utan KIT. Det är tack vare vårt gemensamma system som vi alla inom kort på ett smidigt sätt kan kommunicera ut alla de aktiviteter som våra många föreningar erbjuder varje dag. En aktivitet som läggs in i KIT syns direkt på din föreningssida på nya korpen.se. Lägg där till att webben anpassas så att Google gillar det Korpen gör. Plötsligt blir vår egen webb den bästa marknadsföringen för allt vi gör. Och den marknadsföringen är gratis..!

Det var bra förr, men nu blir det ännu bättre!

Eva Bjernudd, generalsekreterare
Janne Johnsson, förbundsordförande

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info