Hoppa till sidans innehåll

Full fart framåt!

21 FEB 2018 11:16
Vi är inne i en viktig tid för Korpen och vi vill återigen påminna er om att alla era medskick vad gäller Korpens framtid är viktiga.
  • Uppdaterad: 21 FEB 2018 16:19

Ett sätt som du kan vara med och påverka är genom att svara på remissen som skickades ut i mitten av januari. Har du inte svarat på remissen än så är det hög tid för det. Den 28 februari är sista dagen att tycka till om förslaget så missa inte chansen! Tillsammans formar vi Korpen.

Dagarna för Korpens stora mötesplats den 25-27 maj kryper sig allt närmare och förberedelserna är i full gång. Både inför mötet i stort men såklart även inför förbundsmötet som är på söndagen. Det kommer att bli en spännande helg ute på Aronsborg i Bålsta med både inspirerande och viktiga diskussioner. För att du ska få ut så mycket som möjligt av dagarna vill vi gärna att du tar del av både information och material som rör mötesplatsen. Det får du bland annat genom att läsa Korpnytt, följa vår nya Facebooksida Fokus Korpen 2025, men också genom att hålla utkik på korpen.se/korpensmotesplats2018. Här kan du till exempel ta del av filmer, poddar och handlingar inför förbundsmötet. Det är också här som du hittar länken till anmälan. Anmälan öppnar måndagen den 26 februari.

Det är viktigt för Korpen att vara rätt i tiden. Därför glädjer det oss att så många av er lägger ner stort engagemang och mycket tid på vår gemensamma IT-plattform KIT. Har du inte gått någon av våra KIT-utbildningar ännu så kan vi varmt rekommendera dig att göra det. Följ gärna vår Facebooksida Nätverk Korpen för att ventilera KIT högt som lågt och för att få de senaste nyheterna om projektet.

Den 25 maj är ett viktigt datum att lägga på minnet för då försvinner den gamla lagen om personuppgiftsbehandling och ersätts av GDPR, den nya dataskyddsförordningen. Vi har samlat viktig information om GDPR som vi hoppas kan vara till hjälp.

Vi vill avsluta med att berätta en rolig nyhet. Från och med hösten 2018 kommer Korpen vara medskapare till Bosöns nya utbildning Tränare för hälsa. Samarbetet är en viktig del i förverkligandet av utvecklingsresorna inom ramen för Strategi 2025. Sprid gärna nyheten så att vi får fler att utveckla och arbeta inom Svensk Idrott.

/Eva och Janne

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info