Hoppa till sidans innehåll

Ha en riktigt blågul sommar!

16 JUN 2022 09:40
Nu är vi igång. Vår nya motionskampanj är lanserad och det strömmar redan in människor som vill vara med i Korpens motionslandslag. Och då har vi ändå bara smygstartat spridningen av vårt budskap…
  • Skapad: 16 JUN 2022 09:40

Känslan är att det här var en satsning på motion som ligger helt rätt i tiden. Inga pekpinnar, inga krav – bara ren och skär glädje att få vara med i ett sammanhang där fysisk aktivitet är grädden på moset.

Här i Korpnytt kan du läsa mer fördjupat om motionslandslaget och hur vi i Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet ska hjälpa Sverige att börja röra på sig mer. Du som var på Mötesplatsen i Bålsta fick redan då en liten tjuvkik på hur motionskampanjen såg ut och fick också vara med om den officiella utnämningen av vår förbundskapten: Micael Dahlen.

Det känns som att vi nu går in i sommaren med raka ryggar, en positiv känsla och en längtan om att dra igång våra många aktiviteter på allvar. Den nedåtgående trenden är bruten - nu ökar antalet medlemmar, föreningar och företagsföreningar. Om du och din förening går runt och klurar på en bra idé som kan få föreningen att växa och utvecklas så påminner vi om att det återstartsstöd som vi tilldelats finns som en ekonomisk resurs. Hör av dig till någon av våra verksamhetsutvecklare på Korpen riks om du vill få en knuff i rätt riktning.

Nu hoppas vi att alla får känna på den där välförtjänta sommarkänslan. Förhoppningsvis har du redan registrerat dig på Motionslandslagets hemsida. Och som landslagsdeltagare kan du använda sommaren till skön uppladdning, motion och vila för att vara i bra form till höstens landslagsuppdrag.

Ha en grön, skön och blågul sommar!

Eva Bjernudd, generalsekreterare
Erik Söderberg, förbundsordförande

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info