Hoppa till sidans innehåll

Idéstarka föreningar lyfter Korpen

18 NOV 2021 13:07
Nu bubblar det i Korpsverige igen! Nästan dagligen nås vi av glada tillrop och positiva besked om startade och nystartade aktiviteter och verksamheter. Det värmer att ni är så kreativa och fulla av tillförsikt.
  • Uppdaterad: 18 NOV 2021 13:07

Många av er har tagit chansen att använda återstartsstödet till att förstärka föreningen eller testa nya idéer.

Att gå från noll till hundra kräver en fungerande förening där hela organisationen måste vara trimmad och väloljad, trots att vi i ett och ett halvt år varit mer eller mindre inaktiva. Med en blick runt om bland våra många föreningar så kan vi konstatera att vårt förbund klarat stålbadet, även om det varit extremt tufft. Nu kommer nya och gamla medlemmar tillbaka i en konstant ström. Men fortfarande vill vi uppmana till uppmärksamhet och respekt för Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi vill slippa att återigen behöva strama åt det vi älskar mest av allt: motion tillsammans med ett leende på läpparna.

Den här hösten har också varit ett lyft för vår gemensamma plats på webben, korpen.se. Intresset bland föreningarna att skapa sin egen plats på hemsidan är stort. Det finns väldigt många fördelar med att vi samlar oss under samma webbplats, inte minst för föreningsmedlemmarna och för de som ännu inte blivit medlemmar. Kopplingen mellan korpen.se och Korpens gemensamma IT-plattform gör att det blir informativt, överskådligt och enkelt för såväl våra medlemmar som för oss själva. Har ni som förening ännu inte kollat upp möjligheten? Gör det, ta kontakt med er föreningsutvecklare så kan vi starta därifrån.

Till sist – ni har väl redan pluttat i 20-22 maj 2022 i kalendern? Det är då vi ska träffas på riktigt igen på Mötesplatsen med förbundsmöte. Platsen är Aronsborg i Bålsta där vi hade tre fantastiska dagar 2018 med sol och närmare 30 grader. Vi kan tyvärr inte lova samma väder, däremot kan vi redan nu utlova föreläsare och inspiratörer utöver det vanliga. Plus träning, festlig stämning och sköna möten med hela Sveriges korpare.

Nu håller vi i och gasar vidare! 💚

Eva Bjernudd, generalsekreterare

Erik Söderberg, förbundsordförande

Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info