Hoppa till sidans innehåll

Inget förbundsmöte utan ombud

24 MAR 2022 09:33
Mötesplatsen med förbundsmötet är nu bara knappt två månader bort. Den 20-22 maj är dagarna då vi äntligen kan ses, prata, träna, umgås, byta gröna sköna idéer och få inspiration till nya stordåd.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2022 09:33

Mingel, fest och social samvaro i all ära – det här är också helgen då vi ska fatta besluten som tar oss in i framtiden. Förbundsmötet är vår demokratiska rättighet att leda vårt förbund i rätt riktning.

förbundsmötet är det ombuden från våra föreningar som bildar kärnan i beslutsfattandet. Nu går vi in i den sista perioden i det stora förändringsarbete vi tillsammans beslutat om tidigare, Fokus Korpen 2025. Vi har haft bilden framför oss sedan 2018 med det tydliga målet att vi ska bli fler medlemmar, mer fysiskt aktiva, mer engagerade och nöjdare. Visionen är att vi ska vara bäst på motion.

Förbundsstyrelsen har för de kommande två åren, 2023-2024, tagit fram en verksamhetsinriktning där våra prioriterade insatser pekar mot ett roligare, enklare och mer tillgängligt Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet. Med avstamp i Fokus Korpen 2025 har vi ett tydligt beslutsunderlag inför kommande förbundsmöte.

Mot bakgrund av det här är det väldigt viktigt att vi är många som är med om att fatta de viktiga besluten. Antalet ombud som anmält sig till förbundsmötet tickar sakta men säkert uppåt. Om din förening fortfarande inte har anmält ombud så är det hög tid nu. Den 22 april stängs anmälningssidan.

Snart ses vi. På riktigt den här gången. Då ska vi även hurra för oss själva på 77-årsdagen!

Eva Bjernudd, generalsekreterare
Erik Söderberg, förbundsordförande

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info