Hoppa till sidans innehåll

Korpen – en kreativ urkraft!

22 JAN 2020 16:27
En av många saker som är fantastiskt med Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet är den enorma innovationskraft som finns i hela organisationen.
  • Skapad: 22 JAN 2020 16:27

Det finns en hunger hos oss efter det nya, visionära och motionstrendiga. Framåtrörelsen pågår ständigt. Och tack vare alla våra många föreningars nyfikenhet på det nya så kan vi snabbt sjösätta, testa och bygga ut vårt redan nu stora utbud på motionsidrott.

Snart är det åter igen dags för våra Innovationsdagar. Det är fjärde året i rad som Korpen arrangerar de här dagarna som i år går den 6 och 7 februari. För varje år blir de allt mer populära.

Populariteten är föga förvånande. Innovationsdagarna har varit som en urkraft och katalysator för kreativa idéer som sedan fått bärkraft och kunnat tas ut i vår verksamhet. Historiskt har exempelvis Korpen Matchmaker och Stark & Smidig sett dagens ljus under Innovationsdagarna. Det händer alltid något som bygger upp skaparkraften under de här dagarna. I år är förresten temat ungdoms- och företagsidrott.

Innovationsdagarnas popularitet visar på det stora engagemang som finns inom Korpen. Just engagemang kommer att vara temat för vår Mötesplats den 15-17 maj på Lidingö utanför Stockholm. Programmet är som vanligt fyllt med aktiviteter, föreläsningar, socialt umgänge och underhållning. Extra glada är vi för att Sanna och Jenny Kallur kommer till oss och berättar om hur resan från elitidrottare till motionärer har funkat för dem. Dessutom fyller Korpen 75 år i år, och det kommer vi att fira så som bara Korpen kan göra.

Vi har öppnat anmälningssidan nu. Där kan du både anmäla dig till som deltagare eller som ombud till Förbundsmötet. Nytt för i år är att föreningarna kan ha minst ett ombud på Förbundsmötet, beroende på storlek på föreningen.

Varma hälsningar

 

Eva Bjernudd, generalsekreterare

Jan Johnsson, förbundsordförande

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info