Hoppa till sidans innehåll

Nu behöver vi pepp - då är Mötesplatsen bästa platsen

25 FEB 2021 14:12
Det brukar vara en av årets absoluta höjdpunkter: Mötesplatsen. Det är då vi engageras, inspireras och entusiasmeras att med ny energi ta oss an vår angelägna verksamhet.
  • Uppdaterad: 25 FEB 2021 14:12

Förra året tvingades vi ställa in, men genomförde ändå vårt förbundsmöte digitalt. Men i år kör vi! Det går (nästan) lika bra att skapa den där ”vi-känslan” och nödvändiga inspirationen, även om det krävs uppkoppling, en skärm och distanserat engagemang. 

Lördagen den 27 mars räknar vi ner till sändningsstart. Klockan 10.00 tänds gröna lampan och sen kommer det att bjudas på en Mötesplats som bjuder på goda exempel från vår verksamhet, intressanta föreläsningar av bland annat systrarna Kallur, peppande panelsamtal och typiska mötesplatsöverraskningar. 

Det är ju nästan två år sedan vi hade chansen att ses så här många. Därför känns det verkligen angeläget att samla oss igen, om än på distans. Vi behöver ta alla tillfällen som finns att peppa igång oss inför det som väntar bakom hörnet när vi en vacker dag kan tända lampan, starta musiken och blåsa igång till spel.  

Minst lika angeläget är det att vi samtalar och diskuterar vår gemensamma vision. Vår organisation är nu mer eller mindre digitalt sammankopplad och vi behöver samtala om hur vi tar utvecklingen vidare, en ständigt levande process.  

Nu kör vi!

// 

Eva Bjernudd, generalsekreterare 

Erik Söderberg, förbundsordförande 

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info