Hoppa till sidans innehåll

Nu räknar vi ner på allvar!

19 APR 2018 11:19
Mötesplatsen och förbundsmötet 2018 närmar sig med stormsteg och allt som ska hända på Aronsborg i Bålsta börjar ta form.
  • Uppdaterad: 19 APR 2018 11:20

Det är så häftigt att de föreläsare och inspiratörer som stod högst på vår önskelista har tackat ja. De ser Korpens Mötesplats som ett angeläget forum och ett ypperligt tillfälle att möta hela korpsverige.

Vi har redan nu skrivit in ett gäng namn i programbladet som kommer att ge Korpen en skjuts in i framtiden. Här finns bland annat en forskare inom molekylär arbetsfysiologi, två sociala media-genier och ett par före detta förbundskaptener.

Fram till Dagen M kommer vi att avslöja spännande föreläsare, populära inspiratörer och andra happenings i medlemsmejlet Korpnytt Extra. Förutom det vi redan nämnt så kan vi berätta att vi har fått klart med en känd artistprofil som kommer att se till att vi både tränar och partajar så det står härliga till. Inom kort avslöjar vi vem det är i Korpnytt Extra…

Nu har vi tagit del av remissvaren inför förbundsmötet och medskicken för strategi Fokus Korpen 2025. Tack för alla bidrag! Det ska bli väldigt roligt att komma till beslut efter den långa processen där många föreningar och nationella organisationer har medverkat. Snart kan vi komma igång med själva genomförandet. Förutom allt som händer runt Mötesplatsen och förbundsmötet jobbar vi parallellt med utvärderingen av Fokus Korpen 2012-2018 och – inte minst – arbetet med att samla ihop oss alla inom Korpen i KIT, Korpens nya IT-plattform. Om du inte redan gjort det: anmäl dig till Mötesplatsen den 25-27 maj. Det ska bli så roligt att både få träna, umgås och fatta viktiga beslut under festliga former tillsammans på Aronsborg.

/Eva Bjernudd, generalsekreterare &
Jan Johnsson, förbundsordförande

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info