Hoppa till sidans innehåll

Tanken svindlar - vi ses på riktigt!

22 APR 2022 08:00
Det känns som en evighet sedan. Den där positiva pirrigheten över att få träffa likasinnade människor som alla delar viljan och ambitionen att sprida motion i sann föreningsanda. Och att få mötas på riktigt, fysiskt tillsammans under samma tak.
  • Uppdaterad: 21 APR 2022 15:39

Mötesplatsen 2022 känns som en riktig återstart och ny vår för Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet. När vi skriver det här har antalet anmälda deltagare och ombud till Mötesplatsen med förbundsmöte börjat leta sig upp mot 250. Tanken svindlar – vi ska ses i ett stort korpsammanhang för första gången på fyra år!
 
För dig som kommer till Mötesplatsen väntar bland annat inspiration som hjälper till att hålla oss stabila på den inslagna vägen baserat på Fokus Korpen 2025. Du kommer att få ett gäng upplyftande aha-upplevelser som kan omvandlas till nytänkande i just din förening.
 
Vi ska inte bli långrandiga, men vi bara måste nämna ett gott exempel på vad som bland annat surrar inom vår organisation just nu. Hacket i skivan som pandemin innebar gav oss möjlighet att hitta och testa nya motionsaktiviteter. Mitt Everest är ett exempel på en smittsäker aktivitet som ”uppfanns” av Korpen Umeå och som nu blivit en del av Korpens stora utbud, även efter pandemin. Som korpförening är det bara att leta upp en tillgänglig backe (eller berg) och starta ert Mitt Everest. Redan nu har närmare 20 föreningar påbörjat förberedelserna inför Mitt Everest 2022.
 
Vi ses – på riktigt – den 20 till 22 maj i Aronsborg på Mötesplatsen!
 
Eva Bjernudd, generalsekreterare
Erik Söderberg, förbundsordförande
Skribent: Karl Yttermyr
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info