Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Fokus-Korpen bloggen

19 APR 2017 09:48
I detta vårt första inlägg berättar jag, Jan Johnsson, till exempel om varför vi skapat denna blogg, om vårt nästa dialogmöte den 2-3 juni samt att Eva för närvarande är sjukskriven ett tag framöver på grund av en bilolycka.
  • Uppdaterad: 24 APR 2017 07:48

Bakom tangenterna sitter jag, Jan Johnsson, förbundsordförande, tillsammans med Eva Bjernudd, vår generalsekreterare. Att Evas ledare här i Korpnytt förvandlas till vår gemensamma Fokus Korpen-blogg handlar om att vi vill skapa ytterligare en plats för dialog under arbetet med att mejsla fram vår nya strategiska verksamhetsinriktning 2018-2025. Så glöm inte att lämna en kommentar innan du lämnar sidan, Fokus Korpen 2025 är en resa vi gör tillsammans!

Tyvärr författar jag vårt allra första inlägg ensam då Eva är sjukskriven på obestämd tid eftersom hon i påskhelgen var med om en bilolycka. Hennes tillstånd är stabilt men hon har brutit en del ben och vårdas för närvarande på sjukhus. Jag håller tummarna för att Eva snabbt ska återhämta sig och är tacksam över att det trots allt inte gick värre.

Jag vill även passa att rikta ett stort tack till dig som deltog på vårt första dialogmöte 31 mars-1 april som var både en kick-off för Fokus Korpen 2025-arbetet och en avstämning i Nätverk Korpen-projektet. Missade du mötet, eller söker du ett enkelt och bra sätt att dela med dig från mötet till föreningskollegorna, så använd de sammanfattande filmerna.

Jag hoppas att jag får chansen att möta många av er på nästa dialogkonferens 2-3 juni på Aronsborgs konferenshotel, Bålsta. Ert deltagande och engagemang är avgörande för att vi ska lyckas så varmt välkomna dit!

Och en sista sak. Jag vill uppmuntra dig som är ordförande att ställa följande fråga till din styrelse på nästa möte: vilka är Korpens tre viktigaste framtidsfrågor?

När ni fört ett grönt och skönt samtal om saken, rapportera in era svar här.

/Jan Johnsson, förbundsordförande

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info