Hoppa till sidans innehåll

Vi längtar till maj!

26 JAN 2022 14:36
Det ljusnar på himlen, men ändå dröjer sig mörkret kvar. Restriktionerna fortsätter att drabba vår verksamhet och ligger som en blöt filt över aktiviteter som annars sjuder av liv så här i början av året. Ljuset väntar dock bakom hörnet.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2022 14:36

Vi är många som står och skrapar med hovarna för att komma igång ordentligt. Och det väntar en vår där många roliga och inspirerande saker finns på agendan. Mötesplatsen med förbundsmötet den 20-22 maj är en av de händelser som har förutsättningar att bli ljuset i tunneln.

Redan nu går det att anmäla sig på den nyöppnade anmälningssidan. För att göra Mötesplatsen till en riktig återstartsfest så kommer vi att subventionera priset för att så många som möjligt ska kunna delta. Och det som väntar är ett programinnehåll som inte går av för hackor:

  • Professor Micael Dahlen kommer! Micael är en annorlunda professor i ekonomi som tänker utanför det fyrkantiga. Glädjande nog så har han precis blivit vår nya motionsambassadör och kommer att sprida sitt budskap i Korpens namn i nya sammanhang. Mer om det inom kort.

  • Susanna och Jenny Kallur kommer! Tidigare har systrarna varit med i vår digitala version av Mötesplatsen. Nu är de med på riktigt. Det blir inspirerande pass med tvillingarna på plats.

  • Vi firar 77! Det blev aldrig nåt 75-årsfirande för Korpen på grund av pandemin. Varför inte fira 77 år med en riktig brakfest på Mötesplatsen? Så får det bli!

  • Vi får träffas! Äntligen! För den här gången ska väl inga restriktioner och virus sätta stopp för det? Och skulle det gå åt skogen även i år så har vi tagit höjd för en plan B.

Redan innan maj har vi möjlighet att mötas digitalt under vår nya Inspirationsvecka för verksamhetsutveckling i föreningen den 21-25 februari. Vi har laddat upp med ett smörgåsbord av utvecklingsseminarier under veckan som ska ge dig information och inspiration till att fortsätta utveckla verksamheten i din förening.

Men den närmaste tiden gäller det att hålla i de restriktioner och rekommendationer som vi under nästan två år förhållit oss till. Är du osäker på vad som gäller för Korpens aktiviteter så hittar du de senaste uppdateringarna på Riksidrottsförbundets, Folkhälsomyndighetens och vår egen interna hemsida. Det kanske känns mörkt nu, men visst känns det i luften att det våras för Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet?!

Eva Bjernudd, generalsekreterare

Erik Söderberg, förbundsordförande

 

 

 

 

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info