Hoppa till sidans innehåll

Vilket bra år vi haft!

16 DEC 2019 10:33
Så här i 2019 års elfte timme är det läge att ta en titt i backspegeln. Vi kan reflektera över ännu ett år där Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet tar rejäla kliv mot det moderna förbundet och föreningar som engagerar.
  • Skapad: 16 DEC 2019 10:33

Det vi just nu är mitt uppe i, den nödvändiga digitaliseringen, börjar bära frukt på riktigt. När vi inom kort lanserar vår nya webb, korpen.se, så kommer Korpens IT-system, KIT, att vara ett viktigt nav och informationsbärare. Det är kopplingen till KIT som gör att korpen.se kan visa upp hela vår stora bredd ända ner på föreningsnivå. Tack vare det blir det betydligt lättare för oss att locka nya korpmedlemmar över hela landet, och för alla föreningar blir det enklare att kommunicera med medlemmarna.

Och apropå KIT – vi är oerhört glada och tacksamma för det jobb ni gjort i föreningarna för att registrera in medlemmar i KIT. Under hela 2019 har det fyllts på och nu kan vi alla verkligen använda systemet så som det är tänkt: att administrera och kommunicera. Bra jobbat!

Vår strävan mot framtiden och ett Korpen som är modernt kräver innovationer och nytänkande. Med blicken i backspegeln så tror vi oss vara ett av de mest innovativa förbunden. Med ett avkännande finger i luften kan hela vår organisation snabbt plocka upp trender och testa nytt. Under det här året har vi exempelvis lanserat pickleball på allvar. Vi har påbörjat en unik satsning på seniorer tillsammans med Gymnastikförbundet och PRO. Och en hel del annat. Det som är så häftigt att se är att föreningarna alltid är hungriga på att testa nya saker!

Med det vill vi önska er alla en riktigt god jul och ett sprudlande gott nytt år!

Eva Bjernudd, generalsekreterare
Jan Johnsson, förbundsordförande

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info