Hoppa till sidans innehåll

Dialogmöte 3

Den 25-26 november var det dags för det tredje och sista dialogmötet för året. Över 100 personer nätverkade på Bergendals konferensanläggning i Sollentuna utanför Stockholm. Där samtalade vi om, och tog ställning, till ett förslag om framtidens Korpen. All dokumentation från helgen hittar du här på sidan. Materialet är perfekt för dig som inte kunde vara på plats, men även för dig som vill kika i backspegeln.
  • Skapad: 20 SEP 2017 11:04

Dialogmötet riktade sig till dig som är ordförande, arbetar i styrelsen eller är verksamhetschef. Under mötesplatsen arbetade vi bland annat med en ny dialogduk, tog del av intressanta föreläsningar och arbetsmaterial om både Fokus Korpen 2025 men även projektet Nätverk Korpen.

Filmen nedan var bra förberedande material inför introduktionsutbildningen av Nätverk Korpen den 24 november, men den ger även en bild av nuläget i projektet så ta gärna del av denna. Har du och din förening frågor som ni gått och grunnat på om det nya systemet? Skicka in dem till This is a mailto link.

Nuläge Nätverk Korpen

Dokumentation introduktionsdag 24 november

 

Menti-utvärderingar

 Utvärderingen av dialogmötet som helhet:

 

Vad tyckte deltagarna om styrelsens Fokus Korpen 2025-förslag?

 

Vad tyckte deltagarna om KIT-introduktionsdagen?

Hade du inte möjlighet att delta vid dialogmötet?

Även om du eller din förening inte hade möjlighet att delta vid dialogmötet så är vi såklart nyfikna på hur ni ser på arbetsunderlaget som tagits fram kring den nya strategin. Maila era synpunkter/tankar/idéer till This is a mailto link så styrelsen har dessa med sig när de i början av december ska sätta sig ner och arbeta vidare med Fokus Korpen 2025.

Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info