Hoppa till sidans innehåll

Korpen Challenge ger klirr i kassan!


Korpen Challenge är en digital motionsutmaning som Korpen tillsammans med Challengize genomfört flera år i rad. Under hösten 2020 slog Korpen Challenge deltagrekord då hela 1400 personer antog utmaningen, mycket tack vare att denna typ av motionsutmaning passar bra under coronatider, men även tack vare att många föreningar arbetade så bra med att sälja in utmaningen. Guldkanten med Korpen Challenge är att utmaningen genererat viktiga pengar till både korpföreningar och Nationella Organisationer.

På grund av det stora intresset för digitala utmaningar, och behovet av att få Sveriges arbetsplatser i rörelse under pandemin, så har vi valt att genomföra Korpen Challenge för andra gången 2021 - närmare bestämt den 11 oktober. Precis som tidigare är Korpen Challenge en digital motionsutmaning med fokus mot arbetsplatser.

Det som är extra glädjande med Korpen Challenge är att föreningar kan sälja utmaningen till företag och arbetsplatser på sin ort och få 100 kronor i kickback för varje såld plats. Vid tidigare försäljningar av utmaningen har flera föreningar och Nationella Organisationen fått extra klirr i kassan. Allt från 800 kronor till 40 000 kronor, en riktigt rolig och bra förtjänst!

KommunAnställdas Fritidsförbund (KAF) var en av de som gjorde en bra förtjänst via Korpen Challenge 2020 och så här säger deras ordförande Per- Anders:

– Korpen Challenge fick många kommunanställda att komma igång och var samtidigt väldigt roande, kamratlig och genererade många high fives. Att det dessutom blev den bästa årsgåvan i form av drygt 20 000 kronor till KAF var ju helt fantastiskt, säger Per- Anders, ordförande i KAF.

checken KC.JPG

Korpen Challenge ett framgångsrecept för Korpen Östergötland 2020

Korpen Östergötland lyckades riktigt bra med att få deltagare till Korpen Challenge i höstas. Så här säger Åsa Hjärtstrand om deras engagemang kring förra årets motionsutmaning. 

Läs mer om Korpen Challenge 2021 här.

Kontakt vid frågor om Korpen Challenge

Kajsa Sellidj.jpg
Kajsa Sellidj
This is a mailto link
08- 699 64 14

Uppdaterad: 28 JAN 2021 17:17 Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info