Hoppa till sidans innehåll

Korpenveckan Portugal

Korpen och Springtime arrangerar den 21-28 oktober 2017 en träningsresa till Algarvekusten i Portugal. Vår förhoppning är att detta ska bli ett naturligt val för korpmedlemmen som är intresserad av träningsresor och har tagit fram marknadsföringsmaterial som korpföreningar kan använda som vill erbjuda sina medlemmar resan.
  • Skapad: 31 JAN 2017 09:32

Erbjud resan till era medlemmar

För att nå hela vägen ut till medlemmen och verkligen skapa en grön korpvecka i Portugal i oktober, behöver vi som sagt hjälpas åt! Vi ser därför gärna att de föreningar som nappar på idén erbjuder resan till sina medlemmar. Några föreningar har redan hoppat på tåget, men alla föreningar som vill är välkomna att erbjuda sina medlemmar denna resa.

Hur ser träningsschemat ut?

Under veckan fylls träningsschemat med pass i såväl gruppträning som bollsporter. Det blir fotboll, zumba, padel, yoga, beachvolleyboll, crossfit, bordtennis, löpning med mera i en underbar mix. 

Marknadsföringsmaterial

Inom kort kommer det finnas marknadsföringsmaterial i Korpens marknadsbank som ni kan använda er av i införsäljningen av resan till era medlemmar.

Där hittar ni:

  • Bilder och mall till hemsida
  • Bilder och mall till mailutskick
  • Bilder till facebook
  • Flyers och Affisch för utskrift
  • Talarmanus för insälj av instruktörer/domare

Kickback för föreningen

Om ni väljer att marknasföra resan mot er medlemmar kommer ni få en bokningskod. För varje medlem som bokar resan med den bokningskoden så får föreningen en kickback på 10% på försäljningspriset. Kontakta Andreas Fält för bokningskod. 

Vad kostar resan för medlemmen?

Resan kostar 12 495 kr och då ingår flygresa från Stockholm till Faro, transfer till och från hotellet, del i dubbelrum, frukost och middag samt all träning såklart. 

Det finns en viss för era medlemmar på resan. Alla medlemmar som bokar sin resa med er bokningskod erhåller en rabatt enligt följande stege:

  • 750 kr t.o.m. 31 mars -17
  • 500 kr 1 april – 31 maj -17
  • 250 fram till avresa

Tycker ni detta låter intressant? Ta kontakt med Andreas Fält så berättar han gärna mer!

Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info