Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kicki Nilsson/Icon Photography

Vill din förening vara en del av Korpens aktiva seniorvecka?

26 AUG 2021 12:28
Under vecka 36 kommer Korpen arrangera det som vi valt att kalla för Aktiv Seniorvecka och vi vill gärna att din förening är med.
  • Uppdaterad: 26 AUG 2021 12:28

När samhället nu försiktigt öppnar upp för gemensamma motionsaktiviteter vill Korpen passa på att inspirera till rörelse. Många aktiviteter och motion anpassade för äldre har varit nästintill omöjliga att genomföra under ett och ett halvt års tid. Genom vår Aktiva Seniorvecka vill vi ge möjlighet för seniorer att mötas och prova på det aktivitetsutbud vi har att erbjuda.

I dagsläget är det 12 korpföreningar som är arrangörer av Korpens Aktiva Seniorvecka men vi vill såklart att ännu fler föreningar är med så att vi kan sprida budskapet om Korpens fantastiska seniorverksamhet över hela landet. Föreningen väljer själv hur många aktiviteter som ska genomföras under veckan, enda förutsättningen är att aktiviteten/aktiviteterna är kostnadsfria.

Marknadsföring av Aktiv Seniorvecka

Korpens hemsida finns mer information om Aktiva Seniorveckan samt direktlänk till de föreningar som i nuläget är medarrangörer av veckan. I Korpen Toolbox finns marknadsföringsmaterial i form av affischer, flyers samt bild- och textmaterial anpassade för sociala medier så att ni som förening kan sprida information om just er Aktiva Seniorvecka. 

Ni som förening väljer själva upplägget! 

Att vara en del av Aktiva Seniorveckan är ett fint tillfälle för din förening att presentera det aktivitetsutbud som finns mot målgruppen. Ni väljer som sagt själva hur många öppna aktiviteter ni vill erbjuda under veckan och kan med fördel erbjuda verksamhet som ni redan har i dagsläget för att locka fler till er ordinarie verksamhet. Är det så att ni funderar på att starta en ny aktivitet är detta även ett bra sätt att testa den mot målgruppen och locka nya medlemmar.

Häng med ni också, ju fler som deltar ju större spridning för att visa på hur bra Korpen är på seniorträning!

Vid frågor om Aktiva Seniorveckan går det bra att höra av sig till Regina Hedström på Korpen riks.

Regina Hedström.jpg

Regina Hedström
Projektledare Aktiv Senior 

Tele: 0709-11 38 38
This is a mailto link
Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info