Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pavel Koubek

Korpen.se - aktiviteter i KIT

24 OKT 2019 14:22
Lanseringen av nya korpen.se närmar sig och det är nu hög tid att se till att din förenings verksamhet finns inlagd i KIT så att nya och befintliga medlemmar kan hitta den.
  • Uppdaterad: 24 OKT 2019 14:22

För att vi ska vara så sökbara som möjligt på webben, har vi påbörjat ett arbete med att ta fram standardiserade namn på våra aktiviteter. Detta innebär i praktiken att om aktiviteten är fotboll, är det viktigt att döpa aktiviteten till just fotboll i KIT. Utöver det går det självklart att lägga till förtydliganden i form av fritext för att precisera aktiviteten närmare (tex fotboll -fritext: ”må bra”, ”spontan” eller ”gå-fotboll”). Döper vi våra aktiviteter till olika namn kommer vi inte att kunna leda de som söker efter oss rätt. Om vi hjälps åt med detta arbete kommer vi att få hög synlighet på webben och massor av nya medlemmar som vill motionera tillsammans med oss.

Vi kommer löpande att informera er föreningar om processen vartefter vi närmar oss lansering. All ny information om Korpens IT-system KIT hittar du här.

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info