Hoppa till sidans innehåll

Instruktionsfilmer KIT

24 NOV 2022 15:00
  • Skapad: 24 NOV 2022 15:00

För att underlätta den dagliga administrationen för våra korpföreningar har vi skapat instruktionsfilmer för hur du manövrerar i KIT. Just nu finns fem olika filmer som visar och beskriver hur du;

- lägger till en ny aktivitet

- lägger till en ny kurs

- skapar ett nytt medlemskap

- lägger till ny medlem

- lägger till en ny tävling/lagidrott

Är du osäker på hur du som förening utför ovan nämnda delar i KIT tipsar Förbundskansliet om dessa filmer, vilka ger en utförlig beskrivning för arbetsgången för dig som föreningsadministratör i KIT. Instruktionsfilmerna finns uppladdade på Youtube och går att nå via denna länk: Hur du skapar nytt medlemskap - YouTube eller via Korpen Intern à KIT (Korpen - Interna hemsidan (korpenintern.se))

Planen framåt är att skapa fler instruktionsfilmer som visar och beskriver hur du utför fler ”actions” i KIT. Vi ser detta som ett led i att stödja våra korpföreningar med administrationen i KIT.

Har din förening önskemål om fler instruktionsfilmer som ni vill att vi ska skapa, ta kontakt med någon av följande personer:

Calle Andersson (This is a mailto link) Evelina Aittamaa (This is a mailto link) Ulrika Clevesjö (This is a mailto link)

Skribent: Calle Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info