Hoppa till sidans innehåll

Dags för NMI

24 MAR 2022 09:46
Nu är det dags för NMI igen, alltså Nöjd-Medlems-Index, där ni i föreningarna får svar på hur medlemmarna trivs i verksamheten och förhoppningsvis vad som kan förbättras.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2022 09:46

Nu (med start 20 april) har enkäten skickats ut till de medlemmar som finns i KIT med er förening som avsändare. Vid förbundsmötet/mötesplatsen den 20-22 maj har vi förhoppningsvis ett totalt resultat. Därefter kan föreningar med en större svarsandel få ett eget resultat innan ni går på sommarledigt.

För att få en bra svarsfrekvens är det viktigt att sprida budskapet om att en enkät ska skickats ut. Föreningens ledare är viktiga ambassadörer då de har direktkontakt med medlemmarna.

  • Kommunicera att en medlemsenkät skickats ut.
  • Informera medlemmarna genom sociala medier, er hemsida och ute i verksamheten.
  • Betona syftet med NMI:n, att er förening bygger på medlemmars delaktighet och medbestämmande.

Läs mer om NMI.

För att dels få så många svar som möjligt, och för att informera medlemmarna om att enkäten är från just er förening, är det bra att informera om att enkäten skickats ut. Påminn gärna era medlemmar om att kika i skräpposten om de inte skulle ha fått enkäten. Här är ett förslag på mejl ni kan skicka ut.

Mejlförslag

Den 20 april skickades en medlemsenkät ut för att vi gärna vill veta vad du som medlem i Korpen XX tycker om vår verksamhet. Enkäten görs på uppdrag av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet. Det är av stor betydelse för oss att du berättar vad vi kan jobba på för att göra Korpen XX till en ännu bättre förening. Vi ber dig därför att hjälpa oss med att svara på enkäten som kommer med oss som avsändare. Tack för att du är med och utvecklar Korpen!

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info