Hoppa till sidans innehåll

Ny förening gör det möjligt för fler arbetsplatser att motionera med Korpen

23 SEP 2021 11:09
En ny förening har sett dagens ljus i Korpen. Föreningen heter Korpen Sports Club och är ett ettårigt pilotprojekt med syfte att göra det möjligt för arbetsplatser att motionera med Korpen när det inte finns någon lokal korpförening.
  • Skapad: 23 SEP 2021 11:09

Korpen Sports Club är en förening som gör det möjligt att bli medlem för den som arbetar på en arbetsplats där det inte finns en korpförening i närheten och där det inte finns intresse av att starta en egen företagsförening. Då kan man istället ta del av ett begränsat utbud av korpaktiviteter (t ex Korpen Challenge och Korpen Online) via Korpen Sports Club.  

- Verksamheten i Sports Club gör det möjligt för fler arbetsplatser att motionera med Korpen och ska komplettera, inte konkurrera med annan verksamhet inom Korpen, berättar Benjamin Potros som är projektledare för Sports Club på Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet. 

I början av september hölls ett bildandemöte på Skepparholmen i Nacka. En interimstyrelse är nu bildad, Riksidrottsförbundet har godkänt ansökan och inom kort får den nya föreningsformen ett eget organisationsnummer. 

Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info