Hoppa till sidans innehåll

Skicka in en bild på er fotbollsplan

25 FEB 2021 16:12
Vi efterlyser en bild på din förenings fotbollsplan. Skicka bilden till oss så ska vi skapa ett album där vi visar upp alla våra arenor, från norr till söder, och visar på hur många platser vi snart hoppas kunna erbjuda fotboll på igen!
  • Uppdaterad: 25 FEB 2021 16:12

Idag är det svårt att säga både när och hur vi ska kunna dra igång och erbjuda våra medlemmar en fotbollsserie igen. Det vi vet säkert är att både vi och medlemmarna längtar och att vi hoppas att det sker så snart som möjligt.

Trots denna osäkerhet om när och hur så skulle vi vilja höras och synas med vår fotbollsverksamhet i Korpen. Att möta upp den längtan som finns och kanske i vissa fall skapa lite längtan och intresse. Ett sätt att göra det är att få se skådeplatsen för fotbollen. Planen. Vi har så många planer runtomkring i hela landet där korplag spelar fotboll. Ibland ligger de idylliskt vid vattnet eller omgiven av skog och grönska, ibland insprängd i ett bostadsområde med galler omkring. Det fina är att alla känner igen sin plan.

Om du eller någon i din förening har tid skulle vi vilja att ni tog ett foto på någon av de planer som ni använder för seriespelet i fotboll. Det spelar ingen roll om de är snötäckta eller inte, men det får gärna vara en aktuell bild. Sen ska vi samla alla dessa bilder i ett album på facebook, lägga upp på instagram m.m och kanske kan vi till och med skapa en liten tävling där våra följare får gissa på vilken ort planen ligger. Tips, ta fotot med i liggande läge (på kameran alltså).

Det blir ett sätt att visa på hur utbredd vår fotbollsverksamhet är på samma gång som vi lyfter fram korpfotbollen och pratar om hur mycket vi längtar efter att kunna arrangera matcher för våra medlemmar igen.  

Har ni möjlighet att fota så blir vi väldigt tacksamma, maila bilden på er korparena till This is a mailto link

Bilden ovan är från en av de planer som Korpen Umeå arrangerar sina fotbollsmatcher på.

Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info