Hoppa till sidans innehåll

Vill din förening också ha en hemsida på korpen.se?

23 SEP 2021 11:03
Från den 31 december 2022 kommer Riksidrottsförbundet inte längre att tillhandahålla hemsideslösning för föreningar och förbund. Det är därför viktigt att förbereda sig inför en övergång till en annan lösning.
  • Uppdaterad: 23 SEP 2021 11:03

Vi rekommendarerar att ni i god tid innan årsskiftet 2022-2023 förbereder er för valet av ny hemsideslösning om er nuvarande hemsida ligger under IdrottOnline. Vi kan redan nu erbjuda alla föreningar som önskar, en föreningshemsida på korpen.se. 

Är din förening intresserad vill vi gärna att ni skickar en intresseanmälan till This is a mailto link. Då många redan räckt upp handen, har vi upprättat en turordningslista och kommer inom kort att sätta upp en uppskattad tidsplan. 

Lite kort bakgrund. I och med att vi lanserade korpen.se i februari 2020 gjorde vi ett förberedande arbete för att möjliggöra för föreningar att ha sin hemsida under korpen.se. På korpen.se skapades då en enkel ”föreningssida” för alla föreningar som fanns i KIT och som presenterade respektive förenings aktiviteter

I våras genomförde vi ett pilotprojekt med Korpen Stockholm som ville byta ut sin nuvarande hemsida till en hemsida som kunde kopplas till KIT och då föll det naturliga valet på korpen.se. Vi bytte ut Korpen Stockholms ”enkla” föreningssida på korpen.se till en mer utbyggd variant som kunde ersätta deras befintliga hemsida i IdrottOnline. Blir ni nyfikna på hur det blev? Korpen Stockholms nya hemsida hittar ni här.


Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info