Hoppa till sidans innehåll

Bilder och tips inför innebandysäsongen

13 JUN 2019 21:20
Efter sommaren drar de flesta korpföreningar som erbjuder innebandy igång sitt arbete med att locka lag till en ny säsong. Som ett led i att stödja er föreningar i det arbetet har vi tagit fram bilder och material som ni kan använda er av.
  • Uppdaterad: 13 JUN 2019 21:20

Bilder för Sociala medier och hemsida.

Vi har sammanfattat och försökt skapa bilder som ni ska kunna använda er av under hela processen från veckan innan anmälan till ni stänger densamma. Bilderna för sociala medier är skapade i format som ska funka på Facebook som inlägg och omslagsbild, på Instagram för flödesbild samt för Insta-stories. Vi har även tagit fram topp- och boxbilder för hemsidan som ni kan använda er av. Bilderna hittar ni i marknadnadsbanken.

Vill ni ha tips och idéer på hur en hemsida för innebandysäsongen kan se ut, kolla in Korpen Karlstads sida.

Vill ni ha bilder med specifik text eller i andra format så kan vi hjälpa till med det. Maila till Camilla Waltin eller Simon Ruuth

Kolla in fler exempel (PDF) på bilder som vi tagit fram samt några kort tips om hur ni kan tänka när ni lägger upp kommunikationen kring innebandysäsongen.

Korspublicera Korpens videoinlägg på Facebook

Korspublicering är ett sätt att använda videoklipp på flera sidor. I slutet av augusti kommer Korpen riks att publicera filminlägg på KorpenSveriges facebooksida med innebandykoppling, där ni kan sprida klippen på era egna facebooksidor. På så sätt slipper ni sitta och komma på egna facebookinlägg utan ni kan enkelt välja att publicera exakt samma inlägg som KorpenSverige. Om ni vill kan ni ändra i inläggstexten – det är helt upp till er! Hur går ni tillväga för att göra detta undrar ni kanske? Kolla lathunden i marknadsbanken och maila This is a mailto link så hjälper hon er igång!

Innebandy på Korpen.se

Vi har en landningssida på korpen.se som rör innebandysäsongen och dit vi kommer länka när vi lägger upp facebookinlägg och liknande. Där, www.korpen.se/innebandy, skriver vi kort om innebandysäsongen med Korpen. Besökarna kan även hitta länkar direkt till hemsidan hos de korpföreningar som har innebandyserier. Kolla gärna igenom listan och se så att din förening finns med samt att länken är rätt. Är det något som inte stämmer så maila This is a mailto link.

Tips för vidare läsning:  "Så syns din förening i sociala medier"

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info