Hoppa till sidans innehåll

En hälsning från förbundsstyrelsen

21 APR 2022 11:51
Korpens förbundsstyrelse har nu äntligen haft en fysisk styrelsekonferens igen. En energigivande konferens där det viktigaste på agendan naturligtvis var det stundande förbundsmötet och Korpens mötesplats.
  • Skapad: 21 APR 2022 11:51

Under den tvådagarskonferensen diskuterades viktiga frågor kopplade till Korpens framtid samtidigt som förbundsstyrelsen fick möjlighet att blicka tillbaka på de två gångna åren genom att bland annat godkänna såväl årsredovisning som verksamhetsberättelse. Även dagordning och arbetsordning inför förbundsmötet godkändes och en motion gällande Agenda 2030 och de globala målen för att skapa en hållbar utveckling behandlades. Tid lades också på förbundsstyrelsens förslag till förbundsmötet samt rapporter i form av olika verksamhetsrapporter, projektstöd och återstartsstöd.

Nu ser förbundsstyrelsen fram emot maj och Korpens mötesplats då vår organisation äntligen ska få träffas fysiskt igen. En helg med mycket träning, inspiration, skratt, beslutsfattande, firande och sist men inte minst en helg då vi åter igen får mingla tillsammans med alla korpvänner i Sverige.

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info