Hoppa till sidans innehåll

Förbundsstyrelsen önskar en trevlig sommar

16 JUN 2022 10:13
Så har förbundsstyrelsen genomfört sitt första ordinarie styrelsemöte med den nya styrelsen.
  • Skapad: 16 JUN 2022 10:13

Det känns kul och inspirerande med våra två nya ledamöter Katarina Sandberg och Thommy Nordmark, som kompletterar de övriga styrelseledamöterna på ett ypperligt sätt. Samtidigt som det naturligtvis var lite tomt efter våra kära styrelseledamöter Anna-Lena Danielsson och Abdulkadir Moalim som lämnade sina uppdrag i och med förbundsmötet i maj.  Denna gång möttes styrelsen digitalt och ser fram emot en fysisk styrelsekonferens i september.

Mycket av tiden under förbundsstyrelsens möte handlade om att fatta beslut gällande Korpens olika policys, arbetsordningar och annat praktiskt kopplat till styrelsens arbete. En hel del rapporter kring Korpens verksamhet och hur olika medel har fördelats till våra föreningar runt om i landet upptog också en del av tiden.

En väldigt glädjande rapporteringspunkt var den som handlade om Motionskampanjen som redan nu, efter enbart en vecka efter lanseringen, fått stor uppmärksamhet och uppskattning såväl internt som externt bland andra förbund, föreningar, företag och individer. Styrelsen ser med spänning fram emot att följa denna kampanj framöver.

Nu återstår det bara för förbundsstyrelsen att önska en glad sommar och tacka alla korpföreningar för ett suveränt arbete och engagemang ute i KorpSverige.

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info