Hoppa till sidans innehåll

Hög tid att byta hemsida!

26 SEP 2022 13:32
Ni som redan anmält intresse kan sitta lugnt i båten. Vi kommer att kontakta er som inte hört något från oss inom det närmaste.
  • Uppdaterad: 26 SEP 2022 13:32

Vi har både tagit in förstärkning och avsatt ytterligare resurser från förbundskansliet i och med detta och förutom Sofia som samordnar arbetet med föreningshemsidor så kan ni bli kontaktade av Evelina, Calle, Paula, Karolina (Lina) eller Fredrik. Alla gör vi vårt bästa för att hjälpa er i gång!

För er som inte ännu uppmärksammat detta så har RF tagit beslut om att inte längre erbjuda hemsideslösningar till föreningar och förbund. Vid årsskiftet 2022/2023 stänger IdrottOnline ner alla hemsidor och föreningar med hemsida via IdrottOnline behöver innan dess flytta sin sida.

Korpen erbjuder alla sina föreningar ett kostnadsfritt hemsidesalternativ som är skräddarsytt för såväl korpförening som för annan till Korpen ansluten förening och en stor fördel med denna lösning är att alla aktiviteter hämtas per automatik från KIT. Lösningen är smidig och användarvänlig med fokus på både nyrekrytering av medlemmar och god service till befintliga. Ytterligare en bonus är att om så många föreningar som möjligt finns under en och samma plattform så hjälps vi åt att få större synlighet och att dra trafik till våra respektive sidor.

Självklart får ni hjälp och stöd av oss på kansliet i uppstarten och tillsammans hjälps vi sedan åt att utveckla sajten så att den kan nå sin fulla potential.

Om din förening har en IdrottOnline-sida och vill ha hjälp med ny hemsida, hör av dig till This is a mailto link innan den 31/10.

Skribent: Sofia Melander
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info