Hoppa till sidans innehåll

Aktivera företag på er ort med Korpen Challenge

10 JUN 2020 09:03
Korpen Challenge är vår digitala motionsutmaning för arbetsplatsen som startar 14 oktober. Som förening kan ni vara med och rekrytera lag till tävlingen från arbetsplatser på er ort.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2020 09:03

För varje rekryterad deltagare får föreningen 100 kr i kickback/rekryterad deltagare. 

Den 14 oktober drar Sveriges roligaste lagtävling i motion igång där man både kan utmana sig själv och se sitt lag klättra mot tabelltoppen. Tävlingen pågår 14 oktober-25 november. Korpen Challenge vänder sig till alla arbetsplatser i Sverige och hjälper till att skapa en härlig lagkänsla på jobbet. På köpet får medarbetarna bättre kondition, styrka och välmående. Dessutom är tävlingen ett bra sätt att komma igång efter det här märkliga årets hemmajobbande och sociala distansering.

Var med och rekrytera lag från arbetsplatserna på din ort!

Vi vet att vi tillsammans i Korpen kan göra skillnad på arbetsplatsen och ser detta som ett bra sätt att göra just det. Skillnad. Därför ser vi också gärna att vi är många som tillsammans deltar i arbetet med att locka lag till Korpen Challenge. Utmaningen har potential att bli en stor rörelseväckare på arbetsplatser runtom i landet och sprider på så sätt också Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet som en organisation som sätter företag i rörelse. 

För din förening kan denna motionsutmaning till exempel vara ett bra verkytg att komma i kontakt med nya arbetsplatser eller som ett erbjudande till de arbetsplatser ni redan idag samarbetar med. För varje rekryterad deltagare får föreningen 100 kr i kickback/rekryterad deltagare. Korpen Challenge finns även att köpa på Benify och Actiway för de företag som använder dessa tjänster.

Vill du veta mer eller vet du redan nu att din förening vill vara med och rekrytera lag? Kontakta Kajsa Sellidj, This is a mailto link.

Så här marknadsförs utmaningen

Vi har tagit fram marknadsföringsmaterial för tävlingen som ni kan använda för att locka lag från din ort och marknadsföra utmaningen. Materialet finns under kampanjer  i vårt nya marknadsverktyg Toolbox. Om du saknar inlogg till Toolbox kan kontakta This is a mailto link så hjälper hon dig.

Glöm inte bort att i era sociala medier-inlägg, eller i samtal med arbetsplatserna, uppmana dem att uppge namnet på er förening i betalfunktionen. Detta för att rekryteringen ska kunna spåras till just er förening. 

Det finns ytterligare information om tävlingen i två pdf-filer på Korpen.se. Där kan du läsa mer om hur tävlingen går till och dessutom se exempel på hur en hälsorapport för ett företag efter avslutad utmaning kan se ut. Självklart finns det även mer information om Korpen Challenge och hur företaget anmäler ett lag. 

Kajsa Sellidj
This is a mailto link
08-699 64 14

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info