Hoppa till sidans innehåll

Motionslandslaget är lanserat

16 JUN 2022 13:56
Den 9 juni lanserades motionslandslaget – Korpens stora motionssatsning för att skapa kännedom om vår verksamhet och bidra till att fler hoppar ur soffan och faktiskt börjar röra på sig.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2022 13:56

I skrivande stund har 1368 personer och 46 arbetsplatser gått med i motionslandslaget.

Micael Dahlen är utnämnd som motionslandslagets förbundskapten och han kommer – med all sin kunskap om ekonomi, lycka och hälsa – koppla samman torra fakta med glädjen i att röra sig. I den första marknadsföringsfilmen frontar Micael kampanjen med budskapet att alla kan gå med i truppen och att en snygg landslagströja väntar. Gensvaret har varit stort och vi ser fram emot att tillsammans fortsätta sprida kampanjens budskap och bli ännu fler i motionslandslaget.

Marknadsföringsmaterial
I Toolbox, Korpens marknadsbank, finns filmmaterial att ladda ner för marknadsföring av kampanjen i era sociala medier och hemsidor. Vi kommer succesivt fylla på med nytt bild-, annons- och filmmaterial under kampanjens gång och självklart går det bra att dela alla publiceringar som görs om motionslandslaget från KorpenSveriges sociala medier. Kom ihåg att använda #motionslandslaget vid publiceringar i sociala medier så ser vi tillsammans till att fler får upp ögonen för vårt landslag. Alla ska med!

Motionsnytt
Alla som går med i landslagstruppen kommer med jämna mellanrum få pepp och inspiration till rörelseglädje via ett nyhetsbrev som vi valt att kalla för Motionsnytt. I varje utskick kan mottagaren läsa om alltifrån forskning kring hälsa och träning till intervjuer med personer från truppen. Självklart kommer förbundskaptenen Micael Dahlen inspirera på sitt alldeles egna kreativa sätt i de olika utskicken. I varje nyhetsbrev länkar vi naturligtvis även till Korpens lokala aktiviteter. Det finns redan många idéer på plats, men hör av dig till This is a mailto link  om du och din förening vill bidra i arbetet. Alla idéer är välkomna!

Landslagströjan
Landslagströjan har gått som smör i solsken och tog slut på bara några dagar. Vi jobbar hårt för att så snart som möjligt ha nya tröjor på plats. Håll utkik i KorpenSveriges sociala medier för mer information om när det går att beställa igen.

Läs mer om kampanjen

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info