Hoppa till sidans innehåll

Nya föreningar i korpfamiljen

21 APR 2022 14:53
Under början av året har vi fått in flera nya föreningar i korpfamiljen från olika delar av landet. Vi säger varmt välkommen till:
  • Uppdaterad: 21 APR 2022 14:53

Alla Östra Göinge Idrottsförening

Alla Östra Göinge Idrottsförening i Skåne är ett gäng ungdomar som har varit i gång i nästan tre år. De ville spela fotboll och ha gruppträning tillsammans, motionera och dela rörelseglädjen.  
 
Nu är de 36 deltagare i åldrar mellan 13 och 25 år. Tillsammans vill de skapa en positiv idrottsmiljö, där såväl sociala som kulturella inslag är en naturlig del av verksamheten.

Gefle Pickleballförening 

Gefle Pickleballförening bildades i slutet av 2020, och har på kort tid vuxit från ett fåtal medlemmar till idag cirka 60 medlemmar i åldrar från sex år upp till 70 plus.  
 
“Våra medlemmar varierar stort i ålder och vi har både spelare som spelar pickleball på tävlingsnivå, och de som spelar mest för skoj. Föreningen strävar efter att alltid ha kul och att alla ska känna sig välkomna, och vi är så glada över att äntligen få vara en del av korpfamiljen.”

Persnäs AIF

Persnäs AIF hör hemma på Öland och har funnits sedan 1941. Nu har föreningen bildat en korpsektion där de bland annat bedriver padel och pickleball. Inte oväntat då den korpansvarige i föreningen är Leif Gerhardsson, mångårig anställd i Korpen.

Halmstadspolisens Idrotts- och Skytteförening 

Avslutningsvis kan vi med stor glädje välkomna en ny företagsförening in i Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet, nämligen Halmstadspolisens Idrotts- och Skytteförening.
Skribent: Karl Yttermyr
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info