Hoppa till sidans innehåll

Nya medarbetare på förbundskansliet

22 APR 2022 08:00
Den 28 mars började Karl Yttermyr som ny kommunikatör på Korpens förbundskansli, och den 20 april började Andrea Davidsson som chef för motionsidrott.
  • Uppdaterad: 21 APR 2022 15:04

profilbild_karl_yttermyr_webb.png

Karl kommer att stötta föreningarna med sociala medier och digital marknadsföring, och även hjälpa till med olika webbrelaterade frågor. Han kommer finnas som ett bollplank för både lokalt anställda och förtroendevalda inom Korpen i hela Sverige.
 
– Jag är otroligt stolt över att nu vara en del av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet, och superpeppad på att få bidra till att fler upptäcker alla de fina motionsaktiviteter som Korpen erbjuder över hela Sverige. Jag ser fram emot att träffa alla er föreningar och prata kommunikation så fort tillfälle ges, säger Karl.
 
Karl har en kandidat i medie- och kommunikationsvetenskap från Umeå Universitet, och kommer senast från en tjänst som kommunikatör på Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm. Tidigare har han jobbat med kommunikation och marknadsföring inom den privata sektorn. Vid sidan av jobbet älskar han att springa, gärna så långt som möjligt. 
 
Vill du komma i kontakt med Karl når du honom enklast på 08-699 30 37, eller via mejl This is a mailto link.
andrea_profil.png
Andrea är ny chef för Motionsidrott och kommer tillsammans med medarbetare inom verksamhetsområdet arbeta med att stödja föreningar och arbetsplatser i deras verksamhets- och idrottsutveckling samt även ansvara olika utvecklingsprojekt på förbundet.
 
– Jag ser fram emot att få lära känna Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet och alla föreningar och engagerade människor där ute som bidrar till att så många motionera och har kul tillsammans, säger Andrea. 
 
Andrea har en kandidat i Human Resources, HR, från Linköpings Universitet, och kommer senast från en tjänst som Verksamhetsutvecklare på Riksidrottsförbundet i Stockholm. Hon har tidigare varit ansvarig för föreningsutveckling på Svenska Simförbundet samt därefter också varit engagerad i förbundets styrelse. Vid sidan av jobbet älskar Andrea att få kombinera utomhusvistelse och motion gärna tillsammans med vänner och familj. Skidåkning är en av favoritaktiviteterna.
Vill du komma i kontakt med Andrea når du henne enklast på 08-699 61 47, eller via mejl This is a mailto link
Skribent: Karl Yttermyr
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info