Hoppa till sidans innehåll

Padelsveriges största motionsliga

14 JUN 2022 11:09
Racketsporten padel nådde under pandemin en riktig topp och det är fortfarande många som vill spela. Därför satsar Korpen på att skapa Sveriges största motionsliga i padel.
  • Skapad: 14 JUN 2022 11:09

Vi har därför, med grunden i Korpen Stockholm, skapat ett koncept där alla föreningar i Korpen som är intresserade kan vara med. Vi behöver inte göra exakt på samma sätt på alla orter, men grunden är densamma.

Just nu jobbar vi med cirka 20 föreningar och vid årets slut hoppas vi vara närmare det dubbla. Förbundskansliet hjälper till med planbokning, marknadsföring och upplägg i KIT och på hemsidor. Ni får också förslag på mejltexter att skicka ut till både nuvarande padelspelare och till eventuellt nya intressenter. Genom ett samarbete med de två stora aktörerna Padel United och WAP, har vi också fått tillgång till bra tider och rabatterade priser.

Hör av er till Pär Ånell på Korpens förbundskansli om ni är intresserade så ser vi om vi kan matcha ihop er med en hall. Har ni själva kontakt med en hall så tar vi det därifrån.

Pär Ånell.jpg

Pär Ånell
Föreningsutvecklare och projektledare
08-699 64 25, This is a mailto link

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info