Hoppa till sidans innehåll

Rapport från styrelsen

26 SEP 2022 11:35
Så har styrelsen haft sitt första möte efter sommaren. Denna gång träffades förbundsstyrelsen i Göteborg.Det var fantastiskt för styrelsen att träffas fysiskt och speciellt viktigt då styrelsen fått två nya ledamöter efter förbundsmötet i maj.
  • Uppdaterad: 26 SEP 2022 11:35

För att styrelsen tillsammans ska ha förutsättningar för att göra ett så bra jobb som möjligt användes mycket av tiden till att få ihop det nya teamet och lära känna varandra bättre. Detta gjordes bland annat genom en snöfylld träningsaktivitet på längdskidor i Skidome där bland annat ordförande Erik och ledamot Jürgen hade ett tufft race i en av stafetterna. Här visade styrelsen att det finns en hel del vinnarskallar i gänget men de flesta lyckades ändå hålla fast vid att målet inte är att vinna utan att ha roligt.   

Förutom att jobba på teamuppbyggnad fattades viktiga beslut och styrelsen fick ta del av rapporter från verksamheten. Bland annat en gedigen rapport kring motionskampanjen och motionslandslaget som visar på otroligt fina siffror, stort engagemang och bra publicitet. Styrelsen påbörjade även diskussionerna kring det nya strategiarbete som väntar runt hörnet då vi sakta men säkert börjar närma oss målsnöret för Fokus Korpen 2025.  

Skribent: Anna Sundström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info