Hoppa till sidans innehåll

Två nya medarbetare till förbundskansliet

10 JAN 2019 11:26
Vi har rekryterat två nya medarbetare till förbundskansliet som kommer arbeta som föreningsutvecklare med fokus på IT-support. Säg hej till Alicia och Benjamin!
  • Uppdaterad: 10 JAN 2019 11:26

Med dem förstärker vi vår möjlighet att stödja er föreningar i införandet och utvecklingen av KIT. Alicia började arbeta den 10 januari och Benjamin börjar i slutet av januari. För att ni ska få en bild av vilka våra nya tillskott är så ställde vi några frågor till dem!

Benjamin Potros

Ålder
29 år

Hemstad
Stockholm

Vad har du arbetat med tidigare? Företag/organisation/roll/någon utbildning i ryggsäcken?
Jag har studerat 3 år i Gävle. Där läste jag kandidatprogrammet Idrottsvetenskap inriktning hälsofrämjande livsstil. Studierna har fått mig att skriva ett antal uppsatser om fysisk aktivitet, jämställdhet, antidoping, arbetsmiljö samt anpassad fysisk aktivitet. Utöver studierna så har jag arbetat på Pensionsmyndigheten och Trafikverket som kundtjänstmedarbetare. Efter examen jobbade jag på ett företag som heter HRV Träning Sverige. Vi arbetade med återhämtning och stresshantering för personer i arbetslivet samt inom idrotten. Vi använde oss utav digitala lösningar för att jobba rikstäckande.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta på Korpen?
Jag ser fram emot att få träffa alla inom Korpen! Jag ser även fram emot att få lära mig hur Korpen som organisation jobbar tillsammans med alla föreningar men dessutom företag, hur det ser ut rent praktiskt. Vi har ett nationellt problem med stillasittandet och jag tror helhjärtat på Korpens filosofi och värdegrund, glädje, gemenskap och att alla är välkomna. Det är den filosofin som fick mig att börja idrotta och det ska bli oerhört spännande att få hjälpa till att sprida det fina budskapet.

Intressen? Hur spenderar du gärna dina fria timmar? Vi är nyfikna!
Förutom träning på Friskis och Svettis och lite kampsport så spenderar jag resterande tid med tjejen, vänner och familj. Jag brukar snöa in mig på olika saker från år till år och nu har det blivit surdegsbröd, så det har bakats en del denna vinter. Tycker om att vara ute så mycket som möjligt men uppskattar också en bra serie eller en dokumentär.

Alicia Sjögren

Ålder
25 år

Hemstad
Kommer från Norrtälje men huserar numera i Täby.

Vad har du arbetat med tidigare? Företag/organisation/roll/någon utbildning i ryggsäcken?
Tog examen från Sport management-programmet 2016 och har sedan dess hunnit med att arbeta på Scouterna som utvecklingskonsulent och nu senast på Linköpings kommun, då som fritidskonsulent på kultur och fritidsförvaltningen.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta på Korpen?
Jag ser fram emot att få spendera mina dagar med engagerade människor och att genom mina arbetsuppgifter få bidra till att motion ska vara roligt och tillgängligt för alla. Att på mitt sätt få underlätta och göra det enklare med föreningsverksamhet, så att alla engagerade människor kan fokusera på det som är roligt.

Intressen? Hur spenderar du gärna dina fria timmar? Vi är nyfikna!
När jag inte jobbar så är jag gärna mycket utomhus, spontantidrottar, både lagar och äter mat, samt spelar spel. Alla nämnda aktiviteter ska helst genomföras i sällskap med mina vänner och/eller familj.

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info