Hoppa till sidans innehåll

Utbildas och utvecklas

04 APR 2019 14:24
Vill du ta nästa steg i din personliga utveckling? Känner du att du skulle ha nytta av en erfaren mentor från idrotten eller annan del av civilsamhället? Då ska du ta en titt på SISU Idrottsutbildarnas mentorprogram som startar till hösten.
  • Uppdaterad: 04 APR 2019 14:24

Då ska du ta en titt på SISU Idrottsutbildarnas mentorprogram som startar till hösten. Din mentor träffar du förstås vid ett antal tillfällen, men det blir också erfarenhetsutbyten mellan deltagarna i programmet.

Programmet vänder sig till dig som är chef/ledare inom idrotten och har en ledande roll i ett specialidrottsförbund, ett distrikt eller i en större förening. Du leder ett kansli med minst två anställda.

Läs mer och anmäl dig till Idrottens mentorprogram.

Utveckla dig som tränare
I våra föreningar runt om i landet har vi flera duktiga och entusiasmerande ledare som får våra medlemmar att svettas och ha roligt tillsammans. Behöver ni få fart på kreativiteten lite för att inte börja gå på tomgång med samma pass och samma musik? Ge dig själv en utbildning, kanske hos The Academy? Redan nu kan du anmäla dig till höstens utbildningar i Indoor cycling och Hiit.

Kör hårt!

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info