Hoppa till sidans innehåll

Varje backe räknas - insamlingsvecka till Röda Korset

30 MAJ 2022 11:37
Den 13–19 juni bjuder vi tillsammans in till insamlingsveckan ”Varje backe räknas”. Genom att delta i Korpens Mitt Everest-utmaning under veckan så samlar vi in pengar till förmån för Röda Korsets arbete i Ukraina.
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2022 11:37

Varje backe räknas är en viktig vecka där vi tillsammans kan göra skillnad!

Så här går det till

  1. För att ni ska kunna marknadsföra och sprida ordet om ”Varje backe räknas” på ett bra sätt så kommer det finnas marknadsföringsmaterial i Toolbox.

  2. Korpen rikskansli kommer sätta upp ett evenemang samt en insamling på Facebook som vi marknadsför på alla aktiva orter.

  3. Om ni som förening vill skapa ett eget engagemang under insamlingsveckan, t. ex en fika eller en afterwork i backen, så delar vi gärna det i evenemanget i Korpen Sveriges kanaler.

  4. Under själva insamlingsveckan kommer vi sända live från Stockholm och Hammarbybacken och dela inlägg på sociala medier för att skapa så mycket engagemang och pepp som möjligt!

Det är inte för sent att hoppa på Mitt Everest-tåget! 

Har din förening inte gått med i Mitt Everest ännu men känner att ni vill göra det? Roligt att höra! Utmaningen pågår ända fram till sista oktober så det är inte för sent att gå med. Kontakta Sara Alfredsson på Korpens förbundskansli för mer information:
Sara Alfredsson.png

Sara Alfredsson
08-699 64 07,This is a mailto link

Vad vinner föreningen på att delta i utmaningen?

Som förening vinner ni både intäkter och nya medlemmar då utmaningen är helt kostnadsfri för er som förening att anordna. Alla intäkter och nya medlemskap som föreningen säljer går direkt till föreningen. Med hjälp av Mitt Everest får föreningen alltså större synlighet, potential att locka nya medlemmar samt att varumärket Korpen stärks lokalt och tar större plats som motionsaktör. 
 

Vad krävs av er som förening?

Ingenting! Haka på Mitt Everest genom att välja en backe på er ort och kontakta Korpens förbundskansli så ordnar vi resten och hjälper er komma i gång. 

Vad stöttar Korpens förbundskansli med?

Korpens förbundskansli sätter upp utmaningen i Korpens IT-system KIT och hjälper er med att publicera en lokala Mitt Everest-hemsida där deltagaren kan logga in i utmaningen samt få mer information. Som arrangörer får ni även stöd i form av marknadsföringsmaterial som till exempel pressmeddelanden, facebooksidor, skyltar, tröjor, bilder för sociala medier samt profilmaterial.
Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info