Hoppa till sidans innehåll

Vem är din förenings föreningsutvecklare?

05 DEC 2018 14:05
Fokus Korpen 2025 är en strategi för ett starkare Korpen i framtiden. Hur ska vi då tillsammans nå målen i 2025-resan? Vi tror på att hitta enklare sätt att arbeta, mötas, utbildas och ha tätare dialoger med varandra.
  • Uppdaterad: 05 DEC 2018 14:05

Vi på Korpens kansli jobbar alla för er korpföreningar runt om i landet och vi vill hjälpa till på bästa sätt. För att ni som förening enklare ska kunna få kontakt med oss har alla föreningar nu fått en personlig föreningsutvecklare. Med bättre lokalkännedom kan vi vässa vårt stöd och hjälpa till ännu mer utifrån de lokala förutsättningarna. Efter att ha lyssnat in era behov kan vi exempelvis se att allmän rådgivning och utbildning är de största behoven hos er föreningar och detta vill vi nu såklart hjälpa till med i ännu större utsträckning.

Tveka inte att höra av er! Ring till din personliga föreningsutvecklare eller skicka iväg ett mejl så ska vi se till att hjälpa dig. Förutom våra duktiga föreningsutvecklare som är vana att jobba med verksamhetsutveckling har vi även expertisroller på kansliet som stöttar vid mer specifika frågor som kan gälla sociala medier, seniorträning eller liknande. Våra föreningsutvecklare fångar upp era frågor och löser dem genom att koppla på bästa tänkbara person. Förutom föreningsutvecklaren finns även idrottskonsulenten på det lokala SISU/DF-kontoret som stöd. Vet du inte vem er idrottskonsulent är? Var bara lugn, er föreningsutvecklare hjälper till att ta reda på det.

Så, nu är ni säkert nyfikna på vilken föreningsutvecklare som just din förening ska höra av sig till vid eventuella frågor och funderingar. Svaret på den frågan hittar du här!

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info