Hoppa till sidans innehåll

Utbildningen lanseras 24 februari

28 JAN 2021 09:31
Tänk att det äntligen är dags för oss att få bjuda in till basutbildningen för dig som är eller vill bli seniorledare. Den 24 februari öppnar portarna till vår nya utbildning!
  • Uppdaterad: 28 JAN 2021 09:31

De två senaste månaderna har vi arbetat med testa utbildningen tillsammans med några av våra ledare. Vi vill börja därför börja med att rikta ett stort tack till er som deltagit i testpiloten av vår digitala basutbildning. Vi har fått mycket fin input och håller nu som bäst på att finslipa utbildningen så att den blir klar till den stora lanseringen den 24 februari. 

Basutbildning för seniorledare genomförs digitalt genom självstudier och digitala träffar och vi återkommer inom kort med datum för olika utbildningsstarter. Det kommer också finnas möjlighet att genomföra utbildningen på egen hand för de föreningar som önskar det, inom kort berättar vi mer. 

Nu välkomnar vi er alla, ute i föreningarna, att komma med i denna fina utbildningssatsning för att få kunskap om åldrandet samt få förståelse för hur fysisk aktivitet bidrar till ökad hälsa och välmående. Att gemensamt jobba mot målet, Fokus Korpen 2025 

Vi är glada att så många redan visat intresse, stort tack till er! Mer information kommer på mailen. 

Har du ännu inte anmält ditt intresse så maila till oss på This is a mailto link 💚

Regina Hedström.jpg    Annika Norlén.jpg

/Regina och Annika, projektledare Aktiv Senior. 

Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info