Hoppa till sidans innehåll

Aktiv Senior - Rörelse för livet

19 FEB 2020 10:09
Den 6-7 februari möttes flera föreningar under det som Korpen kallar för Innovationsdagarna. Under dessa dagar möts kreativa Korpare för att lyssna på spännande föreläsningar, träna, skratta, snacka verksamhetsutveckling och testa nya idéer.
  • Skapad: 19 FEB 2020 10:09

Under torsdagen, den 6 februari, passade vi på att berätta lite mer om Aktiv Senior och projektet. Det var väldigt roligt att få träffa så många Korpare och få ta del av era tankar och idéer som rör projektet. Tack för all bra input under vårt föredrag!

Målet med projektet är som ni vet att få fler seniorer i rörelse. Vårt fortsatta fokus under våren är att ta fram en utbildningswebb för kvalitetssäkring och utbildning av ledare för att leda seniorverksamhet. I samband med detta kommer vi även ta fram studiecirkelsmaterial. Återigen vill vi passa på att säga ett stort tack till alla som har hört av er och visat intresse av projektet i olika former, det uppskattas!

Vi har kommit fram till att inledningsvis arbeta tillsammans med pilotområdena, Linköping, Uppsala och Södertälje för att skapa relevant innehåll till utbildningsplattformen. När det gäller aktiviteter mot seniorer kommer det ske i steg 2 och i samverkan på lokal nivå.

Har du tankar eller idéer om projektet, hör gärna av dig:

Annika Norlén 
This is a mailto link
0730-30 33 47

Regina Hedström
This is a mailto link
070-911 38 38

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info