Hoppa till sidans innehåll

Häng med på Aktiv Senior-vecka i september!

23 JUN 2021 10:35
Vi vill visa upp Korpens utbud och kraft när det kommer till aktiviteter för våra seniorer under september 2021. Då kommer Aktiv Senior-veckan att gå av stapeln och vi vill gärna att din förening är med.
  • Uppdaterad: 23 JUN 2021 10:35

Låt oss tillsammans göra vecka 36 till en Aktiv Seniorvecka i våra korpföreningar. Som ett led i att få ännu fler seniorer i rörelse kommer vi under vecka 36 arrangera en Aktiv Senior-vecka med Korpen. I dagsläget är det åtta korpföreningar som är med och ska arrangera seniorträning under veckan. Vi vill såklart att ännu fler föreningar är med så att vi kan sprida budskapet om Korpens fantastiska seniorverksamhet över hela landet. Föreningen väljer själv hur många aktiviteter som ska genomföras under veckan, enda förutsättningen är att aktiviteten/aktiviteterna är kostnadsfria för seniorerna att delta vid.

Vi planerar att samla ihop alla olika aktiviteter som sker över landet denna vecka och presentera detta på ett smakfullt sätt på webben samt skicka ut information brett om att Aktiv Senior-veckan. Vi planerar även att ta fram marknadsföringsmaterial som din förening kan använda er av lokalt när ni vill sprida information om era aktiviteter.

Se detta som ett fint tillfälle för att visa upp din förening och presentera det aktivitetsutbud som finns mot målgruppen. Ni väljer som sagt själva hur många öppna aktiviteter ni vill erbjuda och kan med fördel erbjuda verksamhet som ni redan har i dagsläget för att locka ännu fler till er ordinarie verksamhet. Är det så att ni funderar på att starta en ny aktivitet är detta även ett bra sätt att testa den mot målgruppen och locka nya medlemmar.  

Häng med ni också, ju fler som deltar ju större spridning för att visa på hur bra vi är på seniorträning!

Vill din förening vara med?

Regina Hedström.jpg

Skicka ett mail till Regina Hedström på This is a mailto link så berättar hon gärna mer och samlar ihop alla fina aktiviteter 😊.

Förresten! Om du vill stärka dina kunskaper inför Seniorveckan, eller helt enkelt bara vill bli en mer kunnig seniorledare, har vi nu lagt in två utbildningar i augusti och september.

Utbildningen, Basutbildning för seniorledare, är webbaserad och genomförs digitalt.

Här hittar du mer information och länk till anmälan. Välkommen!

Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info