Hoppa till sidans innehåll

Ett medlemskap rätt i tiden

Korpen ska vara rätt i tiden. Därför har vi genomfört MMM-projektet (modernisera medlemskapet och medlemsbegreppet) som ska reda ut och fastställa hur ett medlemskap som är rätt i tiden ska se ut och fungera för Korpen. Här hittar du viktig information som rör projektet.
  • Skapad: 07 JAN 2016 11:00

Under Korpens representantskap den 4 maj samlades cirka 140 ledamöter för att diskutera och fatta beslut kring en rad viktiga frågor för Korpens framtid. Beslutet kring ett gemensamt system för Korpens medlemmar röstades fram och det här var det som beslutades gällande systemet:

  • Förbundsstyrelsen har i uppdrag att ta fram ett nytt gemensamt och samordnat system för medlemskommunikation och medlemshantering.
  • Att finansiera systemet genom att korpföreningar och annan till Korpen ansluten förening betalar 50 kr i avgift per medlem. Genom avgiften säkerställs också att alla som deltar i Korpens verksamhet är försäkrade

Beslutet gäller från 2018 och tanken med ett gemensamt medlemssystem är att kunna fördjupa och anpassa relationen till medlemmarna och involvera dem i verksamhetsutvecklingen.

 

 

 

 

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info