Hoppa till sidans innehåll

Korpen och Folkspel

Folkspel och Korpen samarbetar sedan flera år tillbaka för att öka intäkterna till svenskt föreningsliv via försäljning av Folkspels olika produkter.
  • Uppdaterad: 15 OKT 2020 13:00

BL-ro-sf-jubileum-länkgrafik-1080x1350.png

Svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla! Folkspel ägs av föreningslivet och allt överskott går till dem. Bara under 2018 gick 177 miljoner kronor till Sveriges klubbar och föreningar. Folkspel har inga privata vinstintressen och det är det som skiljer dem från andra spelbolag. 

Folkspel ger föreningar växtkraft!

Folkspels hemsida kan du som förening läsa mer om hur det går till vid försäljning av Folkspels olika produkter, vilka kampanjer och produkterbjudanden som är aktuella samt tips för hur ni lyckas med er försäljning. 

Digital föreningsförsäljning

Folkspel erbjuder två olika sätt för föreningar att sälja Bingolotter digitalt, det ena är via en unik föreningslänk och det andra är genom att publicera banners på sin hemsida. Gemensamt för båda lösningarna är att allt överskott från försäljning som görs via dem går oavkortat till er förening, precis som vid vanlig lottförsäljning. Läs mer om Folkspels banners. 

Tjäna pengar till din förening i jul med BingoLottos produkter

nyhetsbrev-julkalendern_600x300.jpg

Sälj hela Sveriges julkalender i föreningen! Sedan starten 1999 har kalendern genererat totalt 357 miljoner kronor till våra klubbar och föreningar. 

Varje dag fram till julafton finns chansen att skrapa fram ett spel på Miljonchansen – och att vinna upp till 1 miljon direkt på skrapet. Dessutom väntar massor av fantastiska kontantvinster och hela 50 kronor per kalender går direkt tillbaka till din förening. 

Visa att just er förening säljer hela Sveriges julkalender. Lycka till! 
 
Det går även bra att ringa till: 0771-72 72 00

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info