Hoppa till sidans innehåll

Korpen och Folkspel

Folkspel och Korpen samarbetar sedan flera år tillbaka för att öka intäkterna till svenskt föreningsliv via försäljning av Folkspels olika produkter.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2019 13:44

Svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla! Folkspel ägs av föreningslivet och allt överskott går till dem. Bara under 2018 gick 177 miljoner kronor till Sveriges klubbar och föreningar. Folkspel har inga privata vinstintressen och det är det som skiljer dem från andra spelbolag. 

Folkspel ger föreningar växtkraft!

Folkspels hemsida kan du som förening läsa mer om hur det går till vid försäljning av Folkspels olika produkter, vilka kampanjer och produkterbjudanden som är aktuella samt tips för hur ni lyckas med er försäljning. 

Hjälp oss göra Sverige bättre! 

Folkspels kampanj under Coronakrisen 

Folkspel har tagit fram ett erbjudande som, utöver ordinarie behållning (Sverigelotten ­ 6 kronor per lott och Bingolotto ­ 13 kronor per lott) kan ge ett extra tillskott. Prenumerationskampanjen innebär att varje ny prenumeration ger en extra bonus på 200 kronor, en summa som tillfaller den förening som den tecknande väljer. Folkspel hoppas att prenumerationskampanjen kan bidra till de intäkter som ni föreningar just nu så väl behöver under pågående Coronakris. Den förening som inte är kund hos Folkspel idag är välkommen att vända sig till kundcenter på 0771­440 440.

Till kampanjen för Bingolotto.

Till kampanjen för Sverigelotten.

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info