Hoppa till sidans innehåll

Korpen och Folkspel

Folkspel och Korpen samarbetar sedan flera år tillbaka för att öka intäkterna till svenskt föreningsliv via försäljning av Folkspels olika produkter.
  • Uppdaterad: 15 OKT 2020 13:00

Svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla! Folkspel ägs av föreningslivet och allt överskott går till dem. Bara under 2018 gick 177 miljoner kronor till Sveriges klubbar och föreningar. Folkspel har inga privata vinstintressen och det är det som skiljer dem från andra spelbolag. 

Folkspel ger föreningar växtkraft!

Folkspels hemsida kan du som förening läsa mer om hur det går till vid försäljning av Folkspels olika produkter, vilka kampanjer och produkterbjudanden som är aktuella samt tips för hur ni lyckas med er försäljning. 

Folkspels kampanj under Coronakrisen 

Under våren 2020 ökade intresset för BingoLotto rejält och efterfrågan på lotterna var så stor att de vissa omgångar sålde helt slut. Det innebar kraftigt ökad behållning till föreningslivet och därför vill vi uppmana er att haka på ”trenden” och ta chansen att sälja bingolotter på det här enkla sättet där den enda insatsen som krävs är att publicera en banner.

Genom att skapa er alldeles unika föreningslänk till Bingolottos lottbutik har ni möjlighet att ta del av ett överskott på sålda digitala lotter på samma sätt som vid fysisk försäljning. Överskottet är 15 kr per såld lott, och betalas ut en gång i veckan. Läs här om hur du på ett mycket enkelt sätt kan hjälpa din förening att få in pengar med en minimal insats.

Den förening som inte är kund hos Folkspel idag är välkommen att vända sig till kundcenter på 0771­440 440.

Till kampanjen för Bingolotto.

Till kampanjen för Sverigelotten.

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info