Hoppa till sidans innehåll

Korpen och Folkspel

Folkspel och Korpen samarbetar sedan flera år tillbaka för att öka intäkterna till svenskt föreningsliv via försäljning av Folkspels olika produkter.
  • Uppdaterad: 15 OKT 2020 13:00

BL-ro-sf-jubileum-länkgrafik-1080x1350.png

Svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla! Folkspel ägs av föreningslivet och allt överskott går till dem. Bara under 2018 gick 177 miljoner kronor till Sveriges klubbar och föreningar. Folkspel har inga privata vinstintressen och det är det som skiljer dem från andra spelbolag. 

Folkspel ger föreningar växtkraft!

Folkspels hemsida kan du som förening läsa mer om hur det går till vid försäljning av Folkspels olika produkter, vilka kampanjer och produkterbjudanden som är aktuella samt tips för hur ni lyckas med er försäljning. 

Digital föreningsförsäljning

Folkspel erbjuder två olika sätt för föreningar att sälja Bingolotter digitalt, det ena är via en unik föreningslänk och det andra är genom att publicera banners på sin hemsida. Gemensamt för båda lösningarna är att allt överskott från försäljning som görs via dem går oavkortat till er förening, precis som vid vanlig lottförsäljning. Läs mer om Folkspels banners. 

Rosa Sverigelotten och BingoLottos 30-årsjubileum

folkspel.PNG

Den 23 oktober firar BingoLotto 30 år med ett rungande jubileumsprogram. Ta chansen att sälja jubileumslotter – ni får 50 kr i ersättning per lott vid minst 300 sålda lotter till föreningen. Marknadsföringen inför BingoLottos 30­årsjubileum kommer att synas i både tv­reklam och annonser – något som underlättar lottförsäljningen ytterligare. Ring Folkspels kundcenter och beställ lotter på 0771 440440 eller kom igång med din försäljning via Folkspels hemsida.

Grafik för införsäljning av BingoLottos jubileum

Just nu är SverigeLotten livsviktig - igen!

SL_Rosa.png

Var med och sälj den rosa SverigeLotten under oktober och bidra till kampen mot bröstcancer. Samtidigt som din förening hjälper till att rädda liv går samma överskott som vanligt från lottförsäljningen till föreningskassan. 

PDF: direktförsäljning och prenumeration av SverigeLotten

PDF: teckna prenumeration av SverigeLotten

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info