Hoppa till sidans innehåll

Anmäl dig till Korpens Mötesplats och förbundsmöte 15-17 maj 2020


Nu är dags att anmäla sig, som ombud eller deltagare, till Korpens stora mötesplats och förbundsmöte 15-17 maj på Skogshem & Wijk, Lidingö. Här samlas Korpens alla beslutsfattare, eldsjälar och innovatörer för att uppleva gemenskap, forma framtiden, motionera och ha kul tillsammans. Vi har samlat info om program, priser, resa med mera på Mötesplatsens anmälningssida som du når via knapparna nedan.

      

Information om Corona-viruset och eventuell påverkan på mötesplatsen

Vi följer noga utvecklingen och Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer och uppmaningar. Vi arbetar på med planering av mötesplatsen och hoppas fortfarande på att kunna genomföra den som planerat. Vi återkommer med ny information så snart vi vet något mer i frågan.

Vad händer under dagarna?

Träning i alla former utlovas liksom föreläsningar, workshops och trevliga samtal i en härlig miljö. Vi inleder på fredagen med att inspireras av systrarna Kallurs resa från elitidrottare till motionärer. Vi rundar av helgen med vårt förbundsmöte där vi tillsammans fattar viktiga strategiska beslut mot 2025. Kolla in programmet för mer utförlig information. 

Systrarna Kallur inleder mötesplatsen!

Vi är väldigt glada över att de folkkära systrarna Sanna och Jenny Kallur kommer inleda mötesplatsen på fredagen och berätta om sin resa från "Elitidrottare till nybörjarmotionärer". 

Om Sanna och Jenny Kallur

Sanna och Jenny föddes i New York men har växt upp i Falun. De var länge två av Sveriges populäraste idrottare. Idag föreläser de om sina friidrottskarriärers fram och motgångar, men framförallt om utmaningen i att skapa nya motionsrutiner efter att spikskorna hamnade på hyllan. I sin strävan efter ett långsiktigt hållbart motionerande har de startat podden - Motionsklubben. Varje vecka testas en ny motionsform och en expert inom hälsa/träning intervjuas. Träning är ju kul, skönt och viktigt! Ska det vara så svårt?

Innan mötesplatsen, kolla in dessa sidor...

Förbundsmötet 17 maj 2020

Hur många ombudsplatser har din förening vid förbundsmötet? Vilka viktiga datum gäller för anmälan, motioner och nomineringar? Detta hittar ni om ni klickar på rubriken ovan.

Demokratiskolan

Inför vårt förbundsmötet kommer vi att publicera filmer och texter med syftet att på ett enkelt sätt beskriva och förklara viktiga delar inför och under mötet. Allt för att så många ombud som möjligt ska komma så förberedda som möjligt till Korpen Svenska Motionsidrottsförbundets viktigaste möte. Kolla in det via länken i rubriken ovan.

Val vid förbundsmötet

Under förbundsmötet ska det väljas ledamöter till Korpens förbundsstyrelse, valberedning, lekmannarevisorer och korpidrottsnämnd. Nu behöver valberedningen och revisorerna din hjälp för att hitta nya bra kandidater som vill vara med och påverka Korpens framtid. Här hittar ni listan över vilka kandidater som är uppe för val vid förbundsmötet.

Uppdaterad: 05 JUN 2018 11:54 Skribent: Ulrika Clevesjö
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info