Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Korpens digitala mötesplats 27 mars


Vi är som starkast när vi tillsammans möts och samtalar om hur vi tar Korpen vidare mot vår målbild i Fokus Korpen 2025. Därför vill vi bjuda in dig till Korpens stora mötesplats lördagen den 27 mars med temat engagemang. En dag av nätverkande, inspiration, gemenskap och glädje. Med tanke på att vi inte kan mötas fysiskt just nu är mötesplatsen helt digital. 

Tänk dig Korpens egen variant av Vinterstudion där inspelade intervjuer varvas med snack i studion, inspirerande föreläsningar, filmer, mindre gruppsamtal, tävlingar och såklart träning! Medverkande på mötesplatsen är bland annat systrarna Kallur och vi kommer sända live från Studio Korpen.

knapp-till-anmalan.png

När?
Vi ses digitalt lördagen den 27 mars kl. 10:00-17:00

Vilka kan delta? 
Engagerade personer i föreningen, både förtroendevalda, ledare och anställda är varmt välkomna att delta.

Hur deltar jag?
Du deltar enklast vid din egen dator. Du kan även välja att dela dator och sitta tillsammans med någon annan från föreningen under dagen. Vi vill dock gärna att alla som deltar anmäler sig individuellt.

Vad kostar det?
Mötesplatsen är kostnadsfri för alla som anmäler sig och deltar. Skulle du utebli från dagen utan att ha meddelat det senast sju dagar innan kommer vi fakturera föreningen 300 kronor.

Kolla in vår digitala Innovationsdag! 

Den 10 februari hade vi en digital Innovationsdag som blev väldigt lyckad. Vi spelade in sändningen och kan därför erbjuda dig att se hela Innovationsdagen och samtidigt få en uppfattning om hur en digital sändning från Studio Korpen kan se ut. Perfekt för dig som deltog och vill se sändingen igen, eller för dig som inte deltog under dagen och är nyfiken på innehållet.  

utvärdering innovationsdag 1.JPG

utvärdering innovationsdag 2.JPG

Information om Corona-viruset

Vi följer noga utvecklingen och Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer och uppmaningar. 

Uppdaterad: 18 MAJ 2020 09:57 Skribent: Ulrika Clevesjö
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info