Hoppa till sidans innehåll

Korpens stora mötesplats och förbundsmöte 2022


Korpens stora mötesplats och förbundsmöte den 20-22 maj 

Den 20-22 maj 2022 är det äntligen dags för Korpens mötesplats med tillhörande förbundsmöte. Under helgen kommer deltagarna få träna, inspireraras av olika föreläsningar och såklart få vara med om att fatta viktiga beslut. Sist men absolut inte mints få chansen att nätverka med korpvänner från hela landet. 

Korpens Mötesplats kommer göra comeback på den plats som många minns med välbehag: Aronsborg i Bålsta. Den som var där på Mötesplatsen 2018 har säkert ljusa och varma minnen. Flera hundra korpare på plats kunde då njuta av den klassiskt goda korpstämningen och som rosen på tårtan bjöd Bålsta på strålande sol och närmare 30 grader varmt. 

Micael Dahlen.PNG
Foto: Studio Emma Svensson

Vi förstår att du är nyfiken på innehållet för mötesplatsen, vad kommer dagarna fyllas med för intressanta föreläsningar? Vi kan med stor glädje berätta att systrarna Kallur kommer närvara för inspiration och träningsglädje. Även Micael Dahlen, ekonomiprofessorn som håller i spännande föreläsningar om samhället, framtiden och människans jakt på lycka, kommer inta scenen. Såklart kommer Studio Korpen vara på plats och bland annat träffa förbundsstyrelsen och valberedningen. Här kan du se och ladda ner hela programmet för Mötesplatsen.

Mer om mötesplatsen 2022

Uppdaterad: 18 MAJ 2020 09:57 Skribent: Ulrika Clevesjö
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info